Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΤΡΙΠΟΛΗ 2011

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ





Δ. ΚΟΣΚΙΝΑΣ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΞΥΛΌΠΟΔΑΡΗ!

Δ. ΚΟΣΚΙΝΑΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


ΑΡΜΑ ΜΕ ... ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!



ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ!

ΠΟΛΥ ΧΟΡΟΣ ΜΕ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ!


ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΟΓΟ!..

... ΚΑΙ ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΦΥΣΙΚΑ!


Ο "ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ" ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΤΟΥ!


ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΖΑΜΠΑΘΑ-ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ!



ΑΡΚΑΔΙΚΕ, ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ, ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΨΗΛΑ...

ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΦΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΙΩΤΑ ΚΑΜΠΙΣΙΟΥΛΗ!




ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!



ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2011 ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ


Μεγάλη επιτυχία είχε το καρναβάλι στην Τρίπολη. Πλήθος κόσμου ντυμένοι μασκαράδες, αλλά και με την κανονική τους περιβολή, έλαβαν μέρος στον Καρνάβαλο, που ξεκίνησε από την πλατεία του Αγίου Βασιλείου και είχε τέρμα την πλατεία Σεχίου.

Εκεί έγινε εκδήλωση με μουσικά συγκροτήματα και το πλήθος χόρεψε σε ρυθμούς Λάτιν.

Παρόντες ήταν ο δήμαρχος κ. Γιάννης Σμυρνιώτης και μέλη από το Δ.Σ. του δήμου Τρίπολης.

Πρωταγωνιστές οι κ. κ. Ζαμπαθά και Κουκάκης , που συνέβαλαν τα μέγιστα για την αποκριάτικη εκδήλωση.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και του χρόνου, πάντα με υγεία σε όλο τον κόσμο.

ΚΑΒΑΛΑ... ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ!

Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης 1-0. Έτσι, δεν σώζεται!

Νίκη που την φέρνει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην ευρωπαϊκή συμμετοχή πήρε η Καβάλα επί του Αστέρα Τρίπολης 1-0, με σκόρερ τον Αμπτνούν στο 60ο λεπτό.


Από την άλλη, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη μετά από αυτή την ήττα μπλέκει ακόμα περισσότερο και πλησιάζει… στα αλώνια της Football League.

Την επιθυμία του να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από την αναμέτρηση με την Καβάλα έδειξε από τα πρώτα λεπτά ο Αστέρας Τρίπολης, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες του για παραμονή. Ο Παύλος Δερμιτζάκης, παρέταξε την ομάδα με σχήμα 4-2-3-1 με στόχο να πάρει τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου, που αποτελεί το δυνατό σημείο των γηπεδούχων και το κατάφερε στα πρώτα δέκα λεπτά.

Σε αυτό το διάστημα, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, με μοναδική εξαίρεση τη φάση του 15ου λεπτού, όταν ο Ουντότζι κουβάλησε για αρκετά μέτρα την μπάλα έκανε το μακρινό σουτ, όμως δεν βρήκε στόχο.

Η Καβάλα στο κακό της διάστημα κατάφερε να δημιουργήσει μια καλή ευκαιρία στο 11΄με τον Χργκόβιτς να υποχρεώνει τον Αναστασόπουλο σε δύσκολη επέμβαση. Στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση της η ομάδα του Κάσπερτσακ, όμως παρά την υπεροχή της δεν μπορούσε να φτάσει εύκολα στην περιοχή των Αρκάδων.

Η σημαντικότερη ευκαιρία του πρώτου μέρους, ήρθε στο 38ο λεπτό με τον Ρίος να πιάνει ένα δυνατό βολέ εκτός περιοχής, όμως η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη και σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιο γκολ.

Ο Περεϊρίνια πέρασε σαν αλλαγή στη θέση του Ονουάτσι, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού.

Στο δεύτερο μέρος δεν διαφοροποιήθηκε και πολύ η εικόνα του αγώνα. Οι δύο ομάδες δεν είχαν καλό ρυθμό και οι γηπεδούχοι μετά τα πρώτα λεπτά πήραν και πάλι τον έλεγχο. Η πίεση και η καλή κυκλοφορία της μπάλας έφερε αποτέλεσμα για την Καβάλα και στο 60ο λεπτό ο Αμπντούν μετά τη σύγχυση στην άμυνα του Αστέρα Τρίπολης κατέβασε την μπάλα και ανενόχλητος την έστειλε στα δίχτυα του Αναστασόπουλου, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να ισοφαρίσουν, όμως το άγχος και ο ανορθόδοξος τρόπος ανάπτυξης δεν τους επέτρεψαν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Γκαλίνοβιτς.

Αντίθετα η Καβάλα έδειχνε ικανή να απειλήσει σε κάθε στιγμή και δημιούργησε την καλύτερη στιγμή της στο 80ο λεπτό, όταν ο Αμπντούν βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, όμως δεν κατάφερε για δεύτερη φορά να χριστεί σκόρερ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι και η Καβάλα έφτασε σε μια νίκη που την έφερε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν για να παραμείνει στην κατηγορία.

Δείτε το φιλμ του αγώνα


Καβάλα (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πφερτζέλ, Τόμασιτς, Θεοδωρέλλης, Χργκόβιτς, Ντιέ, Ντικρόκ, Ρίος (90'+2΄ Σιόντης), Αμπντούν (90΄ +5΄Ογκμπέτσε), Ονουάτσι(17΄Περεϊρίνια), Νικουλάε
Στον πάγκο: Λόπεζ, Βουτσίσεβιτς, Νταρσεβίλ, Γιεσέ

Αστέρας Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Φυτανίδης, Λαδάκης, Κερ (80' Αράς), Ουντότζι (55΄Φορτούνης), Ροζέριο, Αρσενίεβιτς (61΄Φρανκού), Παπάζογλου
Στον πάγκο: Ντεγκρά, , Ορόθκο, Τσαμπούρης, Μαρσέλο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Μπιτσίδης (Θράκης)

ΠΗΓΗ: nova sport-fm.gr


ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ-ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ


Ζητάμε την κατανόησή σας, για εικόνες που δεν είναι καλά τραβηγμένες. Ευχαριστούμε.