Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΥΡΕΑΣ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ!















Ο Αντώνης Μαυρέας μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Δ.Ρ.Τ. στους "προπονητές της εξέδρας" μετά την προπόνηση του Παναρκαδικού. Μίλησε για την ομάδα του και άπλωσε το χέρι συνεργασίας με τους υπόλοιπους συναδέλφους του΄στην Αρκαδία, για "καλύτερες μέρες" του ποδοσφαίρου.

Προσπαθούμε να ετοιμάσουμε τα παιδιά για το Κυριακάτικο ματς. Με ηρεμία, ταπεινά χωρίς να τα αγχώσουμε , γιατί πρέπει να πάρουμε από αυτά όχι μόνο το 100%, αλλά και κάτι περισσότερο. Τονίζω την λέξη ταπεινά, γιατί η ψυχολογία δεν ήταν και στην καλύτερή τους κατάσταση και τώρα είμαστε πολύ καλύτερα. Όταν παίρνεις μια ομάδα στην μέση της σαιζόν και δεν την έχεις χτίσει από την αρχή, είναι σαφώς πολύ δύσκολα τα πράγματα. Δεν δικαιολογώ τον εαυτό μου, τα ήξερα όλα αυτά και τα γνωρίζω καλά. Εγώ με τις γνώσεις που έχω, όποιες και να είναι αυτές, θα προσπαθήσω με τα παιδιά να πάμε όσο ποιο πολύ μπορούμε με αξιοπρέπεια ως το τέλος. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και πιστεύω ότι η ομάδα θα παλέψει μέχρι τέλος πολύ δυνατά.
Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία του κόσμου, που έχουν βοηθήσει τα παιδιά. Τα χειροκρότησαν, κάτι που δίνει κουράγιο και ενθουσιασμό στους παίκτες. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ και θέλω να γίνει και την Κυριακή αυτό. Ο κόσμος είναι πολύ σημαντικό εργαλείο για όλες τις ομάδες. Στα τόσα χρόνια παρουσίας μου στα γήπεδα, σαν παίκτης σε μεγάλες ομάδες και σαν προπονητής, βλέπω ότι ο κόσμος όταν προσπαθείς για κάτι καλό το αναγνωρίζει.
Σκέπτομαι να προτείνω σε όλους τους προπονητές από όλες τις κατηγορίες και τις ακαδημίες να κάνουμε μια συνάντηση, να ανταλλάξουμε απόψεις, να έχουμε μια συνεργασία. Μέσα από αυτήν την κίνηση, θα υπάρξει σίγουρα βελτίωση στο ποδόσφαιρο. Μου το έχει δείξει και η παρουσία μου σε τέτοιες συναντήσεις, που παρακολουθώ στην Ιταλία. Μόνο καλό μπορούν να κάνουν στους προπονητές και στις ομάδες. Καλό θα είναι να δηλώσει παρών και ο Παύλος Δερμιτζάκης. Από αυτή την συνάντηση μόνο κέρδος μπορεί να έχουμε. Πρέπει να βοηθήσουμε αυτόν τον τόπο, να βοηθήσουμε τα μικρά παιδιά, που είναι το μέλλον μας.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 09082011




































Στην πρωινή προπόνηση του Αστέρα, απουσίζαν οι Ματούσιακ λόγω πυρετού και ο Πουλίδο που και χθες δεν έβγαλε όλη την προπόνηση, λόγω τραυματισμού. Ατομικό έκαναν οι Αράς και Πιπίνης με τον Κρις. Ο Παύλος Δερμιτζάκης έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην τακτική.