Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011




Έχουν περάσει τρεις μέρες από την παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος . Ο Δήμος Τρίπολης συμμετείχε με μεγάλη  προσέλευση πολιτών.  Υπήρχε μεγάλη κινητοποίηση  από τον  Δήμαρχο μέχρι μικρά παιδάκια.

Οι «προπονητές της εξέδρας» ήταν και αυτοί παρόντες και βέβαια στο γνωστό για αυτούς περιβάλλον του ΔΑΚ. Εκεί η κάμερα κατέγραψε την  δραστηριότητα των αθλητών κάθε αγωνίσματος και συλλόγων.



Ξανά ο Λεμονής στο πρoσκήνιο.

Και στο βάθος… Λεμονής!



Η προσπάθεια του Αστέρα Τρίπολης να έρθει σε συμφωνία με τον Μάκη Χάβο έπεσε στο κενό καθώς κρίθηκαν υπερβολικές οι απαιτήσεις του παίκτη. Πλέον οι Αρκάδες έχουν στραφεί σε άλλες λύσεις και ένα από τα ονόματα που ενδεχομένως να «παίξει» δυνατά είναι αυτό του Τάκη Λεμονή. 
Ο έμπειρος τεχνικός πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Πανιώνιο και πληροφορίες από την Τρίπολη αναφέρουν πως ίσως και μέχρι την Παρασκευή να υπάρξει συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας για να εξεταστεί το ενδεχόμενο συνεργασίας. Από την Αστέρα μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται κάτι, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. 
Μάλιστα όπως προέκυπτε από το ρεπορτάζ οι Αρκάδες ήθελαν μετά το «ναυάγιο» με τον Χάβο να στραφούν σε λύση από το εξωτερικό, όμως ίσως η εξέλιξη της συνεργασίας του Λεμονή με τον Πανιώνιο να τους έχει βάλει για τα καλά ιδέες. 

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου novasportsfm.gr