Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Με μισή ομάδα έγινε η προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης



Ο Παύλος Δερμιτζάκης είχε στην πρωινή προπόνηση τους μισούς παίκτες.  Πολλοί είναι οι τραυματίες που μετρά το ιατρικό τημ .

 Είναι οι : Πουλίδο, Αργυρόπουλο, Αναστασόπουλο, Κερ, Λαδάκη , Φυτανίδη, Ορόθκο και Ουντόζι.

Απουσίαζε και ο Φρανκού, που πήρε άδεια για να πάει για προσωπικές του δουλειές.

Αύριο το πρωί στις 10, θα προπονηθεί οι παίκτες και ακολούθως θα φύγουν για να κάνουν Πάσχα.

Τελείωσε το όνειρο!

Τελείωσε το όνειρο!

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Αστέρας Τρίπολης «ξύπνησε» από το όνειρο της Σούπερ Λίγκας. Το «μωρό» του Πάουλο Κάμπος μεγάλωσε και ολοκλήρωσε το ταξίδι του από εκεί που το ξεκίνησε εκείνο το βράδυ του Σεπτέμβρη του 2007, στην Τρίπολη. Τα λάθη του Βλάχου, η άσχημη κατάσταση στα αποδυτήρια, η «περίεργη» συμπεριφορά του Μπαστία και η αλλαγή του κλίματος που δεν έγινε ποτέ με τον Δερμιτζάκη έφεραν τον υποβιβασμό.


Ο Βλάχος και το πείραμα της Τρίπολης
Οι ευθύνες τους βαραίνουν τόσο την διοίκηση όσο και τους προπονητές και τους παίκτες. Η αρχή έγινε με τον Βαγγέλη Βλάχο, ο οποίος ανέλαβε το χτίσιμο της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι. Ο Έλληνας τεχνικός αρκέστηκε στο να κάνει μεταγραφές φέρνοντας ξένους παίκτες αμφιβόλου αξίας, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν λεπτό, ενώ έφερε και νεαρούς Έλληνες χωρίς εμπειρία από την Σούπερ Λίγκα. Παράλληλα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έγινε στην Τρίπολη, γεγονός που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Τα αποδυτήρια
Τα πρώτα καλά αποτελέσματα θόλωσαν τα νερά, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Μοιραία ήρθε και το τέλος της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό. Αυτό που χρεώνεται στον κ. Βλάχο είναι το γεγονός πως η ομάδα δεν απέδιδε ενώ τα αποδυτήρια ήταν σε άσχημη κατάσταση. Άνθρωποι που ήξεραν πρόσωπα και πράγματα υποστήριζαν πως κλίκες μέσα σε αυτήν έφταναν στο σημείο μέχρι και να επηρεάζουν τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Το «καπετανάτο» του Μπαστία
Ο Αντριάν Μπαστία ήταν ο φετινός αρχηγός του Αστέρα. Ο παίκτης που σχεδόν όλοι περίμεναν τα πάντα από αυτόν. Ο Αργεντινός όμως φαίνεται πως το παράκανε. Ο σκληροτράχηλος μέσος έδωσε αφορμές για πολλά αρνητικά σχόλια την φετινή σεζόν. Η άσχημη συμπεριφορά του σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που του έκαναν ντρίπλες στην προπόνηση, οι «μπουνιές» με τον Αράς αλλά κυρίως το πέραν του δέοντος αρχηγιλίκι τον έριξαν αρκετά στα μάτια των συμπαικτών του αλλά και των φιλάθλων.

Η έλευση του Δερμιτζάκη άλλαξε ελάχιστα
Ο Παύλος Δερμιτζάκης αντικαθιστά τον Βαγγέλη Βλάχο, όμως επί της ουσίας αλλάζουν λίγα πράγματα. Ο Μακεδόνας τεχνικός προλαβαίνει να φέρει στην Τρίπολη μόνο τον Θανάση Παπάζογλου, ο οποίος μένει άσφαιρος. Παράλληλα αν και η ομάδα αλλάζει αγωνιστική φιλοσοφία δεν καταφέρνει να βάλει γκολ ούτε στο εσωτερικό διπλό. Μ’ αυτά και μ’ αυτά το αυτογκόλ του Πιπίνη με τον Παναθηναϊκό έβαλε την ταφόπλακα σε μια χρονιά που φαινόταν από την αρχή πως θα έχει άσχημες συνέπειες.

Σε όλα αυτά μερίδιο ευθύνης φέρει και η διοίκηση του συλλόγου. Η υπερβολική εμπιστοσύνη στον Βλάχο, η καθυστέρηση της αντικατάστασης και το χαμηλό μπάτζετ (υπέρβαση μόνο με Ματούσιακ και Πουλίδο) στις δύο μεταγραφικές περιόδους είναι κάποιες από αυτές. Παράλληλα υπερβολική ήταν η ανοχή σε θέματα διαιτησίας, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που οι Αρκάδες έπεσαν θύματά της.


Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου nova sport-fm

Σοβαρός κίνδυνος για Πανιώνιο, Ηρακλή

Σοβαρός κίνδυνος για Πανιώνιο, Ηρακλή


Αρνητική είναι η εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδότησης για τον Πανιώνιο, γεγονός που θέτει σε αμφιβολία τη συμμετοχή των Νεοσμυρνιωτών στη Σούπερ Λίγκα της νέας περιόδου.


Άγνωστο αν ζητήθηκαν επιπλέον στοιχεία από τη διοίκηση των "κυανέρυθρων", όπως έγινε για την αντίστοιχη του Ηρακλή. Πάντως, δεν θα υπάρξει οριστική απόφαση εντός της ημέρας, αφού όπως προκύπτει από την ΕΠΟ, αυτό θα γίνει την Μ.Τετάρτη και θα αφορά όλες τις ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη αδειοδότηση.

Οι έξι σύλλογοι που δεν έχουν πάρει το «Ο.Κ» είναι οι: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός Βόλου, Πανσερραϊκός, Ηρακλής και Πανιώνιος, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρόβλημα εντοπίζεται στις δύο τελευταίες.

Τόσο από την νυν διοίκηση του Πανιωνίου, όσο και από εκπροσώπους της προηγούμενης του κ.Τσακίρη διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όλα είναι τακτοποιημένα.

Σε ότι αφορά τον "Γηραιό", όπως είναι γνωστό, του έχουν ήδη ζητηθεί συμπληρωματικά στοιχεία και διευκρινήσεις, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Τάκη, να εκφράζει την αισιοδοξία του για την έκβαση της υπόθεσης. Αν η Επιτροπή δεν μείνει ικανοποιημένη από τις εξηγήσεις του Ηρακλή, τίθεται σοβαρό θέμα και για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

πηγή : nova sport-fm

Δηλώσεις Παναρκαδικών, για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Αστέρα Μαγούλας

Αντώνης Μαυρέας

Θέλουμε την πρόκριση με την βοήθεια του κόσμου, που πιστεύω να είναι ο 12ος παίκτης.



Παίζουμε με ένα αξιόλογο αντίπαλο. Το παιχνίδι είναι σημαντικό για τον Παναρκαδικό. Ο θεσμός είναι σημαντικός και θέλουμε να προχωρήσουμε. Τα τελευταία νικηφόρα παιχνίδια, μας έχουν βοηθήσει πολύ.

                                
 
Δημήτρης Ιωάννου:


Δύσκολο παιχνίδι, αλλά το θέλουμε πάρα πολύ για να συνεχίσουμε. Έχουμε καλή ψυχολογία και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε.

 
 
 
 
Δημήτρης Κοσκολός:


Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του ομίλου μας. Θα τα δώσουμε όλα, όπως στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι είναι 50%-50%. Πιστεύω με λίγη τύχη να προκριθούμε.

Δημήτρης Κοσκινάς: Θα το παλέψουμε για την παραμονή της ομάδας, μέχρι το τέλος.


Η ομάδα του Παναρκαδικού βρίσκεται σε πολύ κατάσταση τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά.


Παρόλο που οι παίκτες και ο προπονητής είναι απλήρωτοι, εν τούτοις υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και σύμπνοια.

Τα αποτελέσματα έρχονται για τον σύλλογο και αν είχαμε λίγους αγώνες ακόμα, σίγουρα θα είχαμε σωθεί.

Βέβαια υπάρχει ακόμα μια ελπίδα σωτηρίας. Αυτό πηγάζει από το πόσες ομάδες θα πέσουν. Αρχικά η προκήρυξη έλεγε για πέντε ομάδες. Τον Οκτώβριο ακούστηκε ότι άλλαξε και έγιναν οκτώ.

Από πλευράς μου δεν θα το αφήσω θα το «κυνηγήσω», μαζί με την υπάρχουσα διοίκηση.

Αφού συλλέξουμε όλες τις πληροφορίες, όλα τα στοιχεία που χρειάζονται θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε.

Θέλουμε την βοήθεια των Μ.Μ.Ε. , για το συγκεκριμένο αυτό πρόβλημα.

Ελπίζω στο τέλος να «γελάσει» η Τρίπολη για το ιστορικό σωματείο, αφού η άλλη μεγάλη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης δεν τα κατάφερε και έπεσε κατηγορία.

Κλείνοντας να ευχαριστήσω την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, που είναι κοντά στην προσπάθεια της ομάδας.

Αύριο να θυμίσουμε ότι ο Παναρκαδικός δίνει σπουδαίο παιχνίδι για το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας, με αντίπαλο την πρωτοπόρο ομάδα του Αστέρα Μαγούλας.

Καλούμε όλο τους φιλάθλους να έλθουν στις 16:30 στο γήπεδο και να γίνει ο 12ος παίκτης.


Γιώργος Μακρής ( Υπεύθυνος ακαδημιών Πανθυρεατικού) : Αρκαδία δεν είναι μόνο η Τρίπολη!

Ο Γιώργος Μακρής (δεξιά) με τον προπονητή των ακαδημιών του Πανθυρεατικού Δημήτρη Λαλουδάκη



Εμφανώς στεναχωρημένος, αλλά και αγανακτισμένος ο Γιώργος Μακρής, στάθηκε για την μη συμμετοχή παιδιών από την Κυνουρία.


« Δεν είναι δυνατόν να παίζουν οι Μικτές Αρκαδίας πρωτάθλημα και να απαξιώνουν τα δικά μας παιδιά. Δεν υπάρχει μόνο η Τρίπολη, αλλά και εμείς. Οι κινήσεις αυτές των αρμόδιων της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας, μόνο αναστάτωση φέρνουν στο ποδόσφαιρό μας. Χαίρομαι που πρόσφατα η μικτή προπαίδων πήγε καλά, αλλά θα είμαστε περισσότερο ευχαριστημένοι, αν παίζανε και δικά μας παιδιά. Να τονίσω ότι υπάρχουν καλοί παίκτες που μπορούσαν να προσφέρουν για τον νομό μας. Καλό θα είναι από την νέα περίοδο, να ρίξουν και τα βλέμματά τους προς τα κάτω. Εμείς είμαστε δεκτικοί στο να βοηθήσουμε. Εξ άλλου το δείχνει και η δουλειά που κάνουμε εδώ»

Επί ευκαιρίας να ευχηθώ Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο.

Μήνυμα απέστειλε μέσω Δελτίου Τύπου ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, για το Πάσχα...


Το μήνυμα του Δημάρχου Τρίπολης για το Πάσχα



Το μήνυμα του Δημάρχου:

"Δεν είναι τυχαίο που η Λαμπρή γιορτάζεται τόσο πανηγυρικά και με καθολική συμμετοχή απ’ άκρη σ’ άκρη του Νέου μας Δήμου.

Έχει, πρώτα, χαρακτήρα ελληνοπρεπή που θεμελιώνεται πάνω σε παμπάλαια έθιμα. Περιφρουρείται, έπειτα, από την παρουσία της λαμπροφορεμένης Αρκαδικής Άνοιξης, που μόλις έχει αποτινάξει το μούδιασμα του χειμώνα.

Κάτω από τον διαυγή μας ουρανό και τον καθαρό αιθέρα, με τους κάμπους και τα βουνά χάρμα οφθαλμών και με τα σμήνη των πουλιών να υμνούν την ομορφιά της ζωής, δεν μπορεί, θα χάσουν τα λόγια τους μεμψιμοιρίες, φόβοι κι απογοητεύσεις, κι ο ύμνος "θανάτω θάνατον πατήσας" θα δώσει το έναυσμα για να προβάλει πιο στέρεη η ελπίδα.

Σας καλωσορίζω στην Πρωτεύουσα του Μοριά με την ευχή να γευθούμε μαζί, σε όλη της την έκταση, τη χαρά της Ανάστασης."



Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Ιωάννης Σμυρνιώτης

Γιώργος Κυριακόπουλος: Άτυχη η ομάδα των προπαίδων!



Ο προπονητής των μικτών ομάδων της Αρκαδίας Γιώργος Κυριακόπουλος μίλησε για την πορεία της ομάδας των προπαίδων και είπε:


Είναι μια πολύ καλή ομάδα, που αποτελείτε από παίκτες πολύ καλούς. Είναι ελπίδα και εγγύηση για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.




Δυστυχώς δεν πιάσαμε την πρώτη θέση, λόγω διαφοράς τερμάτων. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την άξιζαν.

Βάλαμε και παίξανε όλα τα παιδιά, για να χαρούν και να πάρουν εμπειρίες.



Αυτά τα παιδιά είναι υποθήκη για τις μεγαλύτερες ομάδες, που πιστεύω θα έχουν διακρίσεις.