Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Υπέγραψε με Ατλέτικο Μινέιρο και πάει Βραζιλία ο Ντουντού

Ντουντού

Η περιπέτεια του Ντουντού στο μεγάλο Λιμάνι δεν κράτησε πολύ. Μετά από 3 χρόνια στον Πειραιά, ετοιμάζει βαλίτσες και φεύγει σαν αποτυχημένος από τον Ολυμπιακό, με προορισμό την πατρίδα του.


Ο Βραζιλιάνος μέσος, μετά από δύο χρόνια ντεφορμαρίσματος και αρκετές αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ομάδας, αποχαιρετά την χώρα μας και γενικότερα την Ευρώπη για χάρη της Ατλέτικο Μινέιρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο 28χρονος άσος, συμφώνησε σε όλα με τον σύλλογο της πατρίδας του και μέσα στην ημέρα (Πέμπτη) θα αναχωρήσει για την χώρα του καφέ, προκειμένου να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.


Το Story του "αντίο"


Το κλίμα για τον Βραζιλιάνο άσο δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό το τελευταίο διάστημα, καθώς οι κακές του εμφανίσεις εδώ και ενάμιση χρόνο σε συνδυασμό με τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Contra.gr δημιούργησαν έντονο προβληματισμό στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αποκορύφωμα όλων αυτών οι αποδοκιμασίες του κόσμου στο πρόσωπο του Ντουντού στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων με την Καβάλα στο Καραϊσκάκη, όπου η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κέρδισε με 3-1.


Λίγες ημέρες αργότερα και μετά από μία σειρά φημών περί αποχώρησης του 28χρονου άσου, ήρθε και η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που τον θέλει μακριά από το Λιμάνι τη νέα σεζόν.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Ατλέτικο Μινέιρο με ένα ποσό που αγγίζει το 1,2 εκ. ευρώ. Την πρόταση αποδέχθηκε και ο ίδιος ο Ντουντού που όπως φαίνεται έχει καταλάβει ότι δεν τον σηκώνει άλλο το κλίμα στον Πειραιά.



Όλα αυτά έχουν γίνει βέβαια με τη σύμφωνη γνώμη του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος παρόλα αυτά θα έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μέσα στον μήνα Απρίλιο, για να ξεκαθαρίσει η παραμονή του Ισπανού στην ομάδα.


Ο αντι-Ντουντού

Μετά από αυτή την εξέλιξη θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή που θα κάνει τη διαφορά, με τα γαλλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Κιμ Κάλστρομ.

Όπως και να έχει πάντως σε αυτή τη θέση θα είναι, λογικά, η ακριβή μεταγραφή του καλοκαιριού των πρωταθλητών για τη νέα σεζόν

http://www.sport24.gr/

Πρωινή προπόνηση για τον Αστέρα Τρίπολης


Με τους ίδιους απόντες συνεχίστηκε η προπονήση του Αστέρα Τρίπολης.  Οι Καρέρα, Φυτανίδης, Ορόθκο και Πουλίδο δεν συμμετείχαν με τους υπόλοιπους παίκτες.

Οι τρεις πρώτοι άκαναν ατομική προπόνηση με τον Μάρκο Κλοκίδη, ο δε Πουλίδο απουσιάζει στην πατρίδα του.



 Ο Ισπανός αμυντικός  αφού έκανε προσπάθεια πριν το παιχνίδι για να μπει στην 18 αδα και δε μπόρεσε, έφυγε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη.



Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν στην διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη, ο οποίος θα προσπαθήσει να βρει τους κατάλληλους έντεκα, που θα αγωνιστούν την Κυριακή στο Ο.Α.Κ.Α., εναντίον του Παναθηναϊκού.

Οι Αργυρόπουλος, Φορτούνης, Πουλίδο, Φρανκού και Ουριμπάρι , δεν θα μπορέσουν να βηθήσουν την ομάδα της Τρίπολης.


Βίντεο από την προπόνηση:





Γκολ και φάσεις από το παιχνίδι Παναρκαδικού-Σπάρτης 2-0

Δείτε τα ωραία γκολ του Παναρκαδικού εναντίον της Σπάρτης. Στο βίντεο θα δείτε και το πρόεδρο της Δόξας Δράμας  κ. Θανάση Σάμιο με τον σκάουτερ της ομάδας, Δημήτρη Πουρπουτίδη. Παρακολουθούν με ενδιαφέρον τον αγώνα και βεβαίως παίκτες του Παναρκαδικού. Από τον "φακό" των ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ, δεν φεύγει τίποτα απαρατήρητο! Πρώτοι εντοπίσαμε την παρουσία τους!


ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΥΡΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ


Παίζαμε με ένα αξιόμαχο αντίπαλο, που κάνει καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο παίζαμε ανιχνευτικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ξεκινήσαμε την ανοδική πορεία της ομάδας, είμαι αισιόδοξος και θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα και στο κύπελλο.




ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΝΗΣ ΜΕΛΟΣ Δ Σ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ

Θα είναι μεγάλη τιμή, να πάρουν τον Παναρκαδικό οι  κ.  κ.  Μπάκος και Καημενάκης






ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΓΕΝ ΑΡΧ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ

"Η ομάδα εδώ και ενάμιση μήνα πιστεύω ότι έχει βρει το ρυθμό της, πάει καλά, φαίνεται ότι δουλεύει και το δείχνουν και τα αποτελέσματα και πιστεύω ότι θα πάει ακόμη καλύτερα. Χτυπάει επιπλέον όλα τα παιχνίδια, κοιτάει όλες τις ομάδες στα μάτια και μέρα με τη μέρα μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα. Ο κόουτς κάνει πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Στο πρωτάθλημα είναι δύσκολη η παραμονή, όσον αφορά το Κύπελλο γίνεται προσπάθεια και ότι βγει. Όσο προχωρήσουμε θα είναι καλό για την ομάδα».



ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΣΣΙΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ


«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια. Ο Παναρκαδικός ήταν καλύτερος από εμάς εμείς ήρθαμε να πάρουμε ότι μπορούσαμε στο Κύπελλο. Από τη στιγμή που δεν ήρθε καλή πορεία στον Παναρκαδικό και καλή συνέχεια. Ο Παναρκαδικός είναι πολύ γερή ομάδα και απορώ που είναι και σ’ αυτή τη θέση. Μου είπαν εδώ ότι είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Αυτή η ομάδα άξιζε κάτι παραπάνω. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει τη δικά της οικονομικά προβλήματα. Σώθηκε πάντως η ομάδα μετά το χθεσινό «διπλό» που κάναμε στην Κυπαρισσία και ο στόχος μας ήταν αυτός».


ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

«Το καλό είναι ότι καταφέραμε και πήραμε ακόμη μία νίκη και για εμάς είναι ένα συναίσθημα που δεν διαπραγματευόμαστε με κανένα άλλο, γιατί για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν το είχαμε. Οπότε αυτή τη στιγμή είναι καλό για την ομάδα και για τους παίκτες να ανεβάσουν την ψυχολογία τους κάθε Κυριακή να δίνουν το καλύτερο και όσο πάει. Εμείς τα παίζουμε όλα για όλα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε και να κρύψουμε κάτι. Είμαστε μία ομάδα που δουλεύει στην προπόνηση. Είμαστε μία ομάδα που προσπαθεί κάθε εβδομάδα μέχρι το 95’ και γι’ αυτό νομίζω ότι έχουμε καταφέρει να φέρουμε και λίγο κόσμο στο γήπεδο. Τώρα το που θα σταματήσουμε δεν έχει κανένα σκοπό. Ο στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία καλή ομάδα και βλέπουμε. Αυτό που συνάντησα όταν πρωτοήρθα ήταν «αποκαρδιωτικό», αλλά στην πορεία τα πράγματα ισορρόπησαν. Έχουμε έρθει σε ένα σημείο όπου απολαμβάνεις την προπόνηση που κάνεις. Έχουμε έρθει σε ένα σημείο για το οποίο φεύγεις από το σπίτι σου και λες, πάω να περάσω 2 και 2,5 ώρες ευχάριστα με κάποιους συμπαίκτες μου οι οποίοι στο γήπεδο «ματώνουν»για μένα. Οπότε θα κάνω το ίδιο γι’ αυτούς. Νομίζω η αρχή για μία ομάδα για να λειτουργήσει σωστά είναι αυτή. Να μπορεί δηλαδή να ματώνει ο κάθε παίκτης στο γήπεδο για τον διπλανό του».




ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΛΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

«Σημαντικό παιχνίδι και σημαντική πρόκριση, αποτελεί στόχος της ομάδας και θα τον κυνηγήσουμε μέχρι όσο μπορούν οι δυνάμεις μας. Σήμερα η ομάδα ξεκίνησε λίγο μουδιασμένα, στη συνέχεια βρήκε το ρυθμό της, μπήκε το γκολ, έφυγε το άγχος και στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε ρυθμό και έβγαλε ωραίες φάσεις. Η ομάδα έχει δυνατότητες, γιατί όλα τα παιδιά δουλεύουν. Μπορεί να μην είμαστε μεγάλοι παίκτες, αλλά έχουμε θέληση και αυτό είναι σημαντικό».




ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΓΟΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

«Εμείς είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα και γι’ αυτό το παιχνίδι και κατεβήκαμε σήμερα για να κερδίσουμε. Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στη διάρκεια του αγώνα, είχαμε την υπεροχή, βγάλαμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις πιστεύω. Από εκεί και πέρα προχωράμε. Έχουμε ένα μήνα ακόμα να προσπαθήσουμε στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».