Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ο Άρης πήρε πάλι το δόρυ του!




ΑΡΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ 2-0




Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Άρη Τρίπολης, αφού νίκησε με το καθαρό σκορ 2-0 την ομάδα του Λεβιδίου.

Σαφώς καλύτερη η ομάδα της Τρίπολης, μπόρεσε να ξεπεράσει ένα πρώτο ημίχρονο, όχι τόσο καλό για αυτήν. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει, αλλά και να δεχθεί γκολ, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Στην επανάληψη η κυριαρχία των γηπεδούχων ήταν καθολική και κατάφεραν να σκοράρουν με τον Μάρκο μετά από ένα ωραίο γυριστό σουτ και ένα γκολ «χάρμα ιδέσθαι» , από τον αρχηγό της Αργύρη Κωστούρο.

Η νίκη αυτή παίρνει μεγαλύτερη αξία, αφού ο Άρης είχε σημαντικές ελλείψεις. Να σταθούμε στον Γιάννη Βαρούχα, που έπαιξε κατά ανάγκη τερματοφύλακας, αφού δεν υπήρχε άλλος να καθίσει κάτω από τα γκολπόστ. Την απόδοσή του, θα την ζήλευαν και εν ενεργεία ποτριέρο!

Από τον Ορχομενό να σταθούμε στο σημαντικό πρόβλημα που ακούει στο όνομα Μπακόπουλος, αφού ο χαρισματικός σκόρερ δεν μπόρεσε να βοηθήσει από την αρχή την ομάδα του, λόγω τραυματισμού.

Διαιτητής ο κ. Άρης Διαμαντόπουλος ( πάντα σωστός) με βοηθούς τους κ. κ. Φασουλή και Μπαλάση



ΑΡΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ): Βαρούχας, Ασκούνης, Περδικάρης, Πανόπουλος, Παναγόπουλος, Μπάρλας, Τόκος, Κωστούρος, Κάστας, Χόντος , Μάρκος. Έπαιξαν και οι Πολυχρονόπουλος, Ψιμούλης και Γαλάνης



ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΜΟΥΣΤΟΣ): Βλαχοκυριάκος, Τσιπλάκος, Ψύχος, Ι. Μακρής, Δημητρακόπουλος, Σιόλας, Τσαρουχάς, Θ. Μούστος, Τσιώλης, Σ. Μούστος, Ε. Μακρής. Έπαιξαν και οι Μπακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου