Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Βρίσκει τον... ρυθμό του ο Παναρκαδικός. Άνετη νίκη με 4-1 το Κρανίδι



Με σβηστές τις μηχανές η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα πήρε την δεύτερη κατά σειρά νίκη της. Αυτή την φορά η ομάδα που ηττήθηκε ήταν το Κρανίδι.


Από την αρχή του αγώνα , η ομάδα του Τρίπολης πήρε την πρωτοβουλία και έδειξε ότι το παιχνίδι είναι δικό της.

Σε πολύ καλή μέρα ο Σπύρος Λαγός και ο αδελφός του Γιάννης, κυριάρχησαν στους αντιπάλους τους και ήταν οι πρώτοι που με την συνεργασία τους μπήκε το πρώτο γκολ.




Συγκεκριμένα στο 10’ ο Σπύρος Λαγός με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Γιάννη Λαγού, νίκησε τον Διαμαντή. Δέκα λεπτά αργότερα ο Δήμος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0.




Στο 29’ ο Τζιανής με διαγώνιο σουτ «έγραψε» το 3-0, αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και στο 44’ ο Πετρόπουλος έκανε δυνατό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σωπιάδης με πλασέ πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του.





Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Παναρκαδικού έριξαν τις στροφές τους για να κάνουν οικονομία δυνάμεων, για το παιχνίδι της Τετάρτης με τις Βρασιές για τον τελικό του κυπέλλου Αρκαδίας.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν στο 87’ με κεφαλιά του Μπουγιούρα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης (Μεσσηνίας).

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Γεωργακόπουλος, Γ. Λαγός, Μπούτας, Κωστάκης, Καλογιαννίδης, Κοσκολός, Πετρόπουλος, Δήμος (75’ Χρονόπουλος), Τζιανής (56’ Αποστολόπουλος), Σ. Λαγός, Σωπιάδης (64’ Αγγελάκος).

ΚΡΑΝΙΔΙ: Διαμαντής (46’ Λάμπρου), Κοξίδης, Νικεδήμας, Κιρτάκης, Τσιρτσίκος, Χρήστου, Δεϊμέζης, Δρίτσας, Μπουγιούρας, Τζώρτζης, Σταματέλλος (82’ Κρητικός)



1. Το φαινόμενο των «παράξενων» φιλάθλων ακόμα υπάρχει στις εξέδρες του Παναρκαδικού. Η ομάδα νικούσε 4-0 και ορισμένοι μουρμούραγαν στους παίκτες!!!??? Δεν πάμε καθόλου καλά…

2. Ο Τάσος Μητσώνης ο γεν. αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης στους νέους, ήταν παρών στο γήπεδο.




3. Παρών ήταν και ο Νίκος Γιαννακόπουλος ο πορτιέρο του Αστέρα, που σε λίγο καιρό θα αγωνίζεται στην Ουντινέζε.

4. Οι παίκτες που ήταν εκτός 18αδας, ήταν στις εξέδρες και έδιναν τον δικό τους αγώνα από εκεί. Συνεχώς παρότρυναν τους συμπαίκτες τους, δίνοντας μάλιστα και… οδηγίες! Μπράβο παιδιά!

5. Με το σφύριγμα της λήξης, το μυαλό των Παναρκαδικών πήγε στον τελικό κυπέλλου! Το θέλουν το τρόπαιο όσο τίποτα άλλο…

6. Ο Δεϊμέζης που μέχρι πέρυσι ήταν στον Αστέρα, φέτος αγωνιζόταν με το Κρανίδι.

7. Ο μικρός Νίκος Αγγελάκος, έκανε την παρθενική του εμφάνιση και κέρδισε τις εντυπώσεις

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου