Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Βρασιές-Θήβα 1-1. Και τώρα ο τελικός...

Βρασιές-Θήβα 1-1. Η ανάλυση του αγώνα...

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και δικαιούνταν τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που δεν έπεισε με την απόδοση της. Οι Βρασιές μπήκαν δυνατά και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο δημιουργούσαν φάσεις και προϋποθέσεις για γκολ.




Στο 23' χάθηκε πολύ καλή ευκαιρία όταν σουτ του Ι. Αδάμη από καλή θέση κατέληξε άουτ. Στο 27', όμως, στην πρώτη επίθεση της Θήβας στα καρέ των γηπεδούχων, ο Νταφόπουλος με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ, άνοιξε το σκορ, ενώ στο 35′ ο ίδιος παίκτης βγήκε τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο που απέτρεψε, τελικά, το γκολ.



Στο δεύτερο μέρος, με τη Θήβα κλεισμένη πίσω, οι Βρασιές μπορεί να είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν έβρισκαν τους διαδρόμους για την εστία των φιλοξενούμενων. Στο 69' ο Μπάρλας με ένα όμορφο σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 79' έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν η κεφαλιά του πέρασε άουτ.



Στο 83', πάλι ο Μπάρλας, πλάσαρε αλλά η μπάλα σταμάτησε πάνω στη γραμμή από πόδια αμυντικών. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως η ομάδα του Αγίου Ανδρέα διαμαρτύρεται για μη υπόδειξη πέναλτι στο 44', όταν η μπάλα βρήκε χέρι αμυνόμενου μέσα στην περιοχή της Θήβας. Τελικό σκορ 1-1, και άλλος ένας πολύτιμος βαθμός προστίθεται στη συγκομιδή των Βρασιών.



Οι συνθέσεις των ομάδων



Βρασιές: Παπαδόπουλος, Κορολόγος, Μαντέλος, Παππάς, Παρασκευάς, Κυριακίδης, Αγγελόπουλος (90′ Αλεξίου), Αδάμης Ι (86′ Αραχωβίτης), Μπάρλας, Δημάκος, Παπανικολάου (65′ Αδάμης Δ).



Θήβα: Γενιτσαρίδης, Καραμπετσιάν, Πανουργιάς, Καρύδης, Ευθυμίου, Φύτρος (82′ Γκαράνης), Νταφόπουλος, Κωτσάλας, Μπινιάκος (82′ Τέλος), Παπαδόπουλος (65′ Ζυγογιάννης), Πέρρος.



πηγή : astrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου