Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Η ατζέντα της Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Αρκαδίας

Ποδαρικό για το 2015 με παιχνίδι που σπάει κόκαλα. Ο πρωτοπόρος και πρωταθλητής Πανθυρεατικός υποδέχεται την ομάδα της Δόξας Μεγαλόπολης στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Η ομάδα του Άστρους  έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα έναντι της ομάδας της Μεγαλόπολης και προηγείται στην βαθμολογία κατά 8 βαθμούς. Η φιλοξενούμενη ομάδα πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε, για να μειώσει σε πέντε βαθμούς και  να έχει ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Αντίθετα η ισοπαλία ευνοεί την γηπεδούχο ομάδα.

Η Φαλαισία που δείχνει να ξαναβρίσκει τον καλό εαυτό της, θα υποδεχθεί την ομάδα του Νικηταρά. Ο τελευταίος δείχνει ικανός να πετύχει την έκπληξη.

Άλλο ένα ντέρμπι της Κυνουρίας. Το Κορακοβούνι  και ο Ηρακλής θα διασταυρώσει τα ξίφη τους στην έδρα του πρώτου. Δύσκολο παιχνίδι, ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα.

Παιχνίδι ζωής ή θανάτου για τον Παγγορτυνιακό. Τελευταίος στην βαθμολογία και χωρίς νίκη η ομάδα της Γορτυνίας, εάν δεν νικήσει στην έδρα του τον Ορχομενό, κατά 99% αποχαιρετά και μάλιστα νωρίς την κατηγορία. Ο Ορχομενός είναι ικανός για το διπλό.

Η ΑΕΚ Τρίπολης  που έρχεται από το διπλό της Μεγαλόπολης εναντίον της Δόξας , λογικά θα περάσει εύκολο απόγευμα εναντίον  των Βρασιών. Βέβαια για να το καταφέρει αυτό  πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική,  γιατί τα «παιδιά» του Παναγιώταρου δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα.

Τέλος ο Απόλλων θέλει να ξεκινήσει με το τρίποντο στην έδρα του, υποδεχόμενος την σκληροτράχηλη Τεγέα.

Ρεπό έχει η ομάδα του Λεωνιδίου.

Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, με υγεία και καλό θέαμα στα γήπεδα, ελπίζοντας στην αναβάθμιση του ποδοσφαίρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου