Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Η Ατζέντα της Β΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Αρκαδίας

Με πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια ξεκινά το 2015 για την Β΄ κατηγορία του Α΄ ομίλου. Ένας όμιλος που έχει πάρει φωτιά και είναι ο καλύτερος των τελευταίων ετών. Όπως έχει εξελιχθεί η βαθμολογία, έξι ομάδες «χτυπάνε» τις δύο πρώτες θέσεις, που θα τις οδηγήσουν στα μπαράζ.

Το πρώτο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής είναι αυτό μεταξύ του Πανιωνίου και της Κανδήλας που θα γίνει στο γήπεδο της Μεγαλόπολης.  Νίκη των γηπεδούχων , θα τους δώσει σημαντικό προβάδισμα για τον στόχο τους. Αντίθετα η ισοπαλία ευνοεί της ομάδα της Κανδήλας.

Παιχνίδι χωρίς αύριο είναι αυτό μεταξύ Μαντινειακού και Άρη Τρίπολης.  Όποιος χάσει, χάνει σημαντικό έδαφος για τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η πρωτοπόρος Αναγέννηση συγκρούεται με τον Μέγα Αλέξανδρο. Η ομάδα του Κοντόπουλου, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική, για να μην χάσει την πρώτη θέση.

Η Ελπίδα Τρίπολης θα υποδεχθεί την μοναδική ομάδα που δεν έχει νικήσει ακόμα στο πρωτάθλημα, του Κάψια. Η νίκη φλερτάρει με τους γηπεδούχους, που δεν έχουν χάσει το τρένο των μπαράζ.

Παιχνίδι  χωρίς ενδιαφέρον είναι αυτό της Δημητσάνας-Νεστάνης.

Για την Β΄ όμιλο γίνεται το εξ αναβολής παιχνίδι μεταξύ  Μαρί-Αχιλλέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου