Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Arcadia938 : Το ραδιόφωνο πρωταθλητής!

Πρωτοχρονιά σήμερα! Η πρώτη μέρα του 2015!  Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, με υγεία και προσωπικές επιτυχίες για τον καθένα.

Η αθλητική δραστηριότητα μετά το χαλάρωμα των γιορτινών ημερών, επανέρχεται στους ρυθμούς της. Οι αγώνες των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών και αθλημάτων αρχίζουν πάλι και η αγωνία ξαναγυρίζει στους φιλάθλους. Τα αθλητικά site παίρνουν φωτιά , καθώς και τα ραδιόφωνα.   

Στην Αρκαδία υπάρχει ραδιόφωνο, που έχει μπει πλέον στα σπίτια των πολιτών.  Ο χρόνος  της ζωής  του, δεν είναι ούτε ένα χρόνο!  Από τον Μάρτιο του παρελθόντα χρόνου πρωτοεμφανίστηκε στα ερτζιανά κύματα και κάνοντας σταθερά βήματα ανόδου, σήμερα είναι  μόνιμα στα σπίτια, αυτοκίνητα, όχι μόνο της Αρκαδίας, αλλά και μέσω site  σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν ακροατές  και φίλοι σε όλο τον κόσμο!

Μιλάμε για το Arcadia938 , που με την επαγγελματική συνέπεια των συνεργατών του, είναι στην πρώτη θέση της ενημέρωσης. Απέδειξε με την παρουσία του στα αθλητικά δρώμενα της Αρκαδίας, ότι  ήταν αυτό που χρειαζόταν ο φίλαθλος.

Και για το 2015 να είστε συντονισμένοι στην συχνότητα 93,8 στα fm και μέσω site  του arcadiasports.gr.  Οι αγώνες του Αστέρα Τρίπολης, του Παναρκαδικού, του Αρκαδικού, συνεχώς θα μεταδίδονται από τον Arcadia938. Και βέβαια οι ανταποκρίσεις των συνεργατών του ραδιοφώνου , από τα τοπικά γήπεδα της Αρκαδίας.


Το μυαλό σας εκεί, η ψυχή σας εκεί.  Arcadia938!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου