Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Μεταγραφών συνέχεια για τον Παναρκαδικό. Νίκος Γούτος και Αλέξανδρος Κολλάρας, τα νέα αποκτήματα.



Οριστικά και με την βούλα θεωρείται πλέον ο Νίκος Γούτος. Ο μεσοεπιθετικός που έπαιζε  στην Αγιά Λάρισας, τα βρήκε σε όλα και θα ενισχύσει την νέα περίοδο την ομάδα του Αντώνη Μαυρέα. Είναι γεννημένος το 1991 και ο παλιός του προπονητής Γιάννης Μπουρνάκας μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντώνη Μαυρέα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο απόκτημα της ομάδας της Τρίπολης.

Το επόμενο απόκτημα είναι ο Αλέξανδρος Κολλάρας από την Τεγέα. Ο αριστεροπόδαρος παίκτης συμφώνησε και αυτός και θα φορά την φανέλα του ιστορικού συλλόγου.

Τις μεταγραφές αυτές τις «τελείωσε» ο Αντώνης Μαυρέας που είναι στην Τρίπολη  εδώ και δύο μέρες. Με δική του πρωτοβουλία και ενέργειες, έχοντας κοντά του τον Γιώργο Συνοδινό , δίνουν «τέλος» στις μεταγραφές.



Αλέξανδρος Κολλάρας:

Ευχαριστώ τον Παναρκαδικό που μου έκανε την τιμή και θα αγωνιστώ με την φανέλα του. Είναι ένα ιστορικό σωματείο και θα προσπαθήσω μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά να κάνουμε μια καλή πορεία με την ομάδα. Υγεία να έχουμε όλοι μας και πιστεύω ότι του χρόνου τέτοια εποχή, θα έρχονται καλύτερες στιγμές.

Ευχαριστώ την ομάδα της Τεγέας, που σε δύο χρόνια κατέκτησα μαζί της ένα κύπελλο και ένα πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και την διοίκηση για ότι μου προσέφεραν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ένα μεγάλο προπονητή τον Γιώργο Τζήλο, που με βοήθησε πολύ στα αγωνιστικά. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια.

Τώρα στον Παναρκαδικό, θα έχω την τύχη να δουλέψω με ένα μεγάλο προπονητή τον Αντώνη Μαυρέα. Δεν θα πω πολλά για αυτόν ,γιατί  είναι γνωστός σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου