Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Πανναυπλιακός-Παναρκαδικός 1-1 . Άτυχη η ομάδα της Τρίπολης, μπορούσε την νίκη.


Ο Παναρκαδικός τελείωσε το πρωτάθλημα χωρίς να χάσει.  Στο Ναύπλιο έχασε την ευκαιρία να πάρει  τους τρεις βαθμούς από την γηπεδούχο ομάδα, που είχε το "πάνω χέρι" σε όλο το παιχνίδι.
Κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, με ένα γκολ του γερόλυκου Καλογιαννίδη, που μετά από μια κομπίνα σε φάουλ στο 5΄, με δυνατό σουτ νίΚησε τον τερματοιφύλακα του Πανναυπλιακού.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 35΄ με γκολ-φάουλ του Γκιαούρη. Ο σκορερ του Πανναυπλιακού στο δεύτερο μέρος έπαιξε τερματοφύλακας , αφού βγήκε ο Παναγιωτόπουλος και τη θέση του την πήρε ο Καλύβας που έπαιξε στα χαφ.

Ο Παναρκαδικός "φωνάζει" για ένα γκολ που του ακυρώθηκε στο 70΄ , όταν μετά από σουτ του Δήμου και ασθενή απόκρουση του Γκιαούρη, ο επερχόμενος Σπ. Λαγός σκόραρε.


Πανναυπλιακός: Παναγιωτόπουλος (46΄Καλύβας), Ταμπάκης, Κοκορομύτης 46΄Κατσιάπης, 78΄ Δρυμούρας), Δρούζας, Παπαγεωργόπουλος, Παπουτσής, Αντωνόπουλος, Παπαϊωάννου, Συντρίκος, Γκιαούρης,Σάκουλης

Παναρκαδικός: Ψυχογιός , Τσιόγκας, Μπούτας (84΄ Ι. Λαγός λ.τ.), Κωστάκης, Καλογιαννίδης, Πετρόπουλος, Κοσκολός, Δήμος, Σουρλίγκας (46΄, Μπακογιαννάκης) Σωπιάδης, Σπ. Λαγός (60΄Μέλλος).



Δηλώσεις:


Αντώνης Μαυρέας : 



 " Πλασματικό το σκορ. Είχαμε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι και χάσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Μας ακυρώθηκε ένα γκολ, αλλά δεν στέκομαι σε αυτό. Τελειώσαμε τον δεύτερο γύρο, κάνοντας πρωταθλητισμό. Είναι κρίμα και άδικο που αυτή η ομάδα έπεσε. Δεν της άξιζε αυτή η εξέλιξη. Τα παιδιά έπαιξαν καλά και σήμερα. Είμαι πολύ περήφανος, που δούλεψα μαζί τους. "

Άκης Μπακογιαννάκης:

" Άδικο το αποτέλεσμα. Έπρεπε να νικήσουμε. Παίξαμε καλά και είχαμε ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ. Δεν πειράζει, σημασία έχει που κάναμε ένα καταπληκτικό δεύτερο γύρο, με ένα καταπληκτικό προπονητή. Όλα τα παιδιά έδειξαν , ότι άξιζε η ομάδα καλύτερη τύχη. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου