Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εντυπωσιακός ο Παϊζάνο


Η πολύ καλή παρουσία του υπό δοκιμή Τόλυ Παϊζάνου, ήταν το μόνο κέρδος από το χθεσινό φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη. Σπάνια βλέπουμε παίκτη να κάνει πρώτη εμφάνιση με καινούργια ομάδα και να δείχνει στοιχεία ηγέτη. Ήταν ο "κουμανταδόρος" της άμυνας. Έκοβε, μοίραζε και γενικά έδειχνε κυρίαρχος στο γήπεδο.






Ο 26χρονος αμυντικός είναι ομογενής γεννημένος στο Ζαϊρ, όμως από το 2005 αγωνίζεται στη χώρα μας, σε ομάδες Γ’ Εθνικής, όπως ο ΟΦ Ιεράπετρας, η Λαμία, ο ΠΑΟΝΕ και ο Μακεδονικός, ενώ φέτος αγωνίστηκε στον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, έχοντας γεμάτη σε συμμετοχής χρονιά.


Το φιλικό είχε αρκετά καλό ρυθμό, με τον Αστέρα να έχει δοκάρι στο 27’ σε σουτ του Μαρσέλο. Όμως η Ελαφρά Ταξιαρχία στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κατάφερε να ανοίξει το σκορ με λόμπα του Καραδέμητρου.

 Η απάντηση των Αρκάδων ήρθε στο 66’ με κοντινή προβολή του Καρέρα, μετά από ωραία ενέργεια του Πιπίνη από αριστερά. Στο 90+ ο Σουλελές είχε δοκάρι για τον Απόλλωνα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αναστασόπουλος, Ρούμπιλ, Πιπίνης, Πετρούσης, Παϊζάνος, Μαρσέλο, Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Αρσενίεβιτς, Ροτζέριο, Φρανκού
Επαιξαν και οι: Κυριακόπουλος, Φιλάι, Κολλιός, Διαμαντόπουλος, Γιώτσας, Καρέρα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κόης, Βλάχος, Κρουσταλέλλης, Κύργιας, Συρίγος, Μπούμπας, Κωνσταντίνου, Καραδέμητρος, Μαρίνου, Τσιλιγκίρης, Λαζανάς
Επαιξαν και οι: Κατσούλης, Θωμάς, Κατράνας, Κορώνης, Σουλελές, Βέρμπης

Το δοκάρι του Μαρσέλο και τα γκολ σε βίντεο:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου