Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Νίκησαν οι νέοι του Αστέρα Τρίπολης.

Νίκησαν και οι Νέοι



Άλλη μια νίκη πρόσθεσαν οι νέοι του Αστέρα Τρίπολης. Η ταξιαρχία του Οράσιο έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και νίκησε την έμπειρη ομάδα του ιστορικού Απόλλωνα Σμύρνης με 3-2 . Στο 18’ οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ με σουτ του πολλά υποσχόμενου Χαρτσιά,  Αυτό το σκρο ήταν και του πρώτου ημιχρόνου.   Με το "καλημέρα" του δεύτερου μέρους, ο Βαλκάνος έκανε το 2-0 για την ομάδα Νέων του Αστέρα.
Στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους τα παιδιά του Απόλλωνα, καθώς στο 50’ είχαν δοκάρι σε δυνατό μακρινό σουτ του Σούφλα, ενώ στο 58’ οι «κυανόλευκοι» μείωσαν σε 2-1 με αυτογκόλ του Χαρμπαλή, είχε προηγηθεί δοκάρι σε φάουλ του Μπούκα. Τρία λεπτά αργότερα ο Φιλάι έκανε το 3-1, ενώ στο 63’ ο Τσομπανάκης είχε νέο δοκάρι για τον Απόλλωνα. Στο 80’ η Ελαφρά Ταξιαρχία μείωσε σε 3-2 με κεφαλιά του Σούφλα, ενώ στο 83’ οι φιλοξενούμενοι σημάδεψαν για τέταρτη φορά το δοκάρι, σε σουτ του Πατσιαβούρα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Κ18: Λαδάς, Βαλκάνος, Γκαϊδατζής, Γκίτζια, Ντινιωτάκης, Προύντζος, Τόγρου, Φιλάι, Χαρμπαλής, Χάρτσιας, Σαραντόπουλος.
Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Κοντολίδης, Αρώνης, Δήμας, Σβίγγος, Κατσαρός, Κλάλης, Σαρανταύγας, Μάζης, Νικολίτσας, Λυμπέρης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Ντούσης, Στρόμπουλος, Μπούκας, Τσούκαλος, Βασιλείου, Σάμιος, Καψαλόποδας (υπό δοκιμή), Σούφλας, Πατσιαβούρας, Τσοπανάκος (υπό δοκιμή) και ένας ακόμα υπό δοκιμή νεαρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου