Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Σωτήρης Στριγγλής (πρόεδρος Δόξας Μεγαλόπολης):



Βιώσαμε πολύ άσχημες στιγμές με την λήξη του αγώνα. Κερδίσαμε ένα παιχνίδι πολύ καθαρά , γνώμη όχι μόνο δική μου , αλλά και πολλών άλλων που το παρακολούθησαν έχοντας ουδέτερη στάση.


Με την λήξη τρεις ομάδες «ανθρώπων» μπήκαν στο γήπεδο και χτύπησαν αρχικά τον προπονητή μας Στράτο Γεννιτσαριώτη και το ποιο φοβερό κυνηγούσαν ένα παιδί 18 χρονών, το Γιάννη Κώτσιρα που έπαθε κράμπα έπεσε κάτω και τον χτυπούσαν ανηλεώς.

Εκείνη την στιγμή έπεσαν δύο παίκτες του Ηρακλή πάνω του, να τον προστατεύσουν. Επίσης και δύο γονείς που τα παιδιά τους έπαιζαν στον Ηρακλή, μπήκαν να σώσουν το παιδί. Τους ευχαριστώ πολύ γι αυτό.

Πέσανε κροτίδες , βαρελότα και φέρνει η εικόνα αυτή το ποδόσφαιρο και τον πολιτισμό πολλά χρόνια πίσω.

Έγινε μια προσπάθεια από 4 ανθρώπους της διοίκησης του Ηρακλή για να εξομαλύνουν την κατάσταση, αλλά δεν τα κατάφεραν να δαμάσουν το πλήθος των μενόντων ατόμων.

Χτύπησαν τον διαιτητή κ. Μανιάτη και τον παρατηρητή κ. Λιώρη. (μετά από επικοινωνία που είχα με τον κ. Λιώρη, μου είπε ότι δεν ήταν κάτι αξιόλογο προσοχής)

Δεν καλέσαμε την αστυνομία, γιατί δεν θέλαμε να ανάψουν τα αίματα και το παιχνίδι θα τελείωνε ήρεμα. Αλλά δυστυχώς γίνανε ανεπίτρεπτα πράγματα και ειδικά όταν παίζουν παιδιά 15-16 μέχρι 20 ετών. Εξασκείτε πάνω στα παιδιά βία σωματική και ψυχολογική. Έβλεπες στο πρόσωπό τους , στα μάτια τους τον τρόμο. Άκουγαν ύβρεις για τις οικογένειες τους, είναι κρίμα όλα αυτά που γίνονται.

Εύχομαι να έλθουν καλύτερες μέρες στο ποδόσφαιρό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου