Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Στράτος Γεννητσαριώτης: Συγχαρητήρια στους παίκτες! Παίξαμε για την ιστορία της ομάδας, για τους εαυτούς μας!


Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν και αγωνίστηκαν στην Δόξα Μεγαλόπολης. Το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο .Από την αρχή είσαστε οι καλύτεροι, σας πίστεψα από την πρώτη στιγμή. Βγήκαμε πρώτοι άξιοι και δικαιωματικά, χάρις το ταλέντο σας και το πάθος σας. Παίξαμε για την ομάδα μας, τους εαυτούς μας και το γόητρο. Πήραμε την πρώτη θέση επειδή το αξίζατε, δεν σας την χάρισε κανείς. Ούτε θα την χαρίζαμε. Έτσι θα πρέπει να νοιώθουν όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο. Εμείς που ανήκουμε στην Δόξα Μεγαλόπολης, αγαπάμε την ομάδα μας και το ποδόσφαιρο. Παίξαμε για την ιστορία μας, τον κόσμο της ομάδας μας.


Ευχαριστώ όλους σας, που με στηρίξατε από την θέση που ήμουν στην ομάδα, για την λειτουργία του συνόλου. Δεν είμαι ακόμα προπονητής, αλλά δουλέψαμε όλοι σαν παρέα. Ένοιωσα συμπαίκτης, φίλος και αδελφός σας πρώτα από όλα. Συγχαρητήρια!


Καταγγελία για τα γεγονότα στο γήπεδο της Μελιγούς, στον αγώνα με τον Ηρακλή Βερεβένων:


Περάσαμε στιγμές, που 25 χρόνια στα γήπεδα δεν τις έχω ξαναζήσει. Το κλίμα ήταν εχθρικό από την στιγμή που φθάσαμε στο γήπεδο. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, πέφτανε δυναμιτάκια, ακούγαμε βρισιές , απειλές.



Αυτά από τους φιλάθλους , αλλά και από παίκτες. Αναφερόντουσαν σε γεγονότα του πρώτου αγώνα, που μόνο η φαντασία τους τα βγάζει. Οι απειλές ξεκίνησαν όταν το σκορ ήτα 1-2 και 1-3. Με την λήξη του αγώνα μπήκαν άτομα μέσα στο γήπεδο και κυνηγούσαν τους παίκτες.


Εμένα με χτυπούσαν με γροθιές στο κεφάλι , τώρα δεν μπορώ να κουνήσω τα πόδια μου. Τον Γιάννη Κώτσιρα τον κυνήγησαν 7 άτομα και το κλώτσησαν στο κεφάλι!!!


Επίσης κυνηγούσαν και τον διαιτητή τον κ. Μανιάτη. Φύγαμε μιάμιση ώρα μετά την λήξη του αγώνα. Η αστυνομία ήλθε αργότερα.


Αυτό είναι καταγγελία και της διοίκησης της Δόξας Μεγαλόπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου