Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Προπόνηση του Παναρκαδικού, με προβλήματα

Έγινε η τελευταία προπόνηση του Παναρακαδικού στο γήπεδό του σήμερα το απόγευμα. Ο Αντώνης Μαυρέας είχε στην διάθεσή τρου όλους τους παίκτες, εκτόςς του Ιωάννου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Πρόβλημα έχει και ο Σωπιάδης, αλλά προπονήθηκε κανονικά και ελπίζουν ότι αύριο θα αγωνιστεί κανονικά στον τελικό.

Οι τελευταίες επιτυχίες έχουν φέρει τα χαμόγελα και την αισιοδοξία στα πρόσωπα των ανθρώπων της ομάδας. Υπάρχει μεγάλη διάθεση εκ μέρους των παικτών, κάτι που το δείχνουν στις προπονήσεις.

Η προπόνηση ήταν χαλαρή , αλλά με πολύ πάθος από τα παιδιά.

Πριν την προπόνηση ο Δημήτρης Κοσκινάς μίλησε στους παίκτες και τους τόνισε την σημασία του αυριανού τελικού. Τους παρότρυνε να πάρουν το παιχνίδι και να σηκώσουν το τρόπαιο, κάτι που χρειάζεται ο ιστορικός σύλλογος.

Ο κόουτς του τριφυλιού δήλωσε:



Στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσ/νικης EXTRA-SPORT βγήκε σήμερα το μεσημέρι ο Αντώνης Μαυρέας και μίλησε για τον ΠΑΟΚ. Κατά την διάρκεια των δηλώσεών του, πήγαν μηνύματα για τον προπονητή του Παναρκαδικού, δηλώνοντας την αγάπη του φίλαθλου κόσμου της Θεσ/νικης στο πρόσωπό του. Μην ξεχνάμε ότι ο Μεσσήνιος κόουτς, όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ , ήταν από τα πλέον αγαπημένα παιδιά της ομάδας. Βέβαια είναι γνωστό ότι είναι προπονητής στον Παναρκαδικό, ομάδα που γνωρίζουν και θυμούνται όλοι στην Βόρεια Ελλάδα. Ευχήθηκαν καλή επιτυχία για το αυριανό παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου