Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Το Μαρί καταγγέλλει διαιτητή και παρατηρητή




Τον διαιτητή Κ. Γιαννόπουλο και τον παρατηρητή Δ. Πασσιαλή, του τελευταίου εκτός έδρας αγώνα τους με τον Αρκαδικό καταγγέλλει η ΑΕ Μαρίου, οι οποίοι αδίκησαν την ομάδα της Κυνουρίας, αλλά και τη γηπεδούχο ομάδα που δεν έκανε τίποτα για να προστατέψει τους φιλοξενούμενούς της της ΑΕ Μαρίου.




Στην ανακοίνωσή του το σωματείο αναφέρει:



1ο. Καταγγέλουμε τον διαιτητή για τους εξής λόγους:



Α) Ξεκίνησε τον αγώνα δέκα λεπτά καθυστερημένα περιμένοντας ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου.



Β) Συμπεριφερόταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα προς τους ποδοσφαιριστές μας προκλητικά και ειρωνικά απειλώντας τους χωρίς λόγο με κάρτες και αποβολή έχοντας σαν αποτέλεσμα τον εκνευρισμό και την ένταση σε ένα παιχνίδι ου δεν συνέτρεχε κανένας λόγος να εξελιχθεί έτσι.



Γ) Ενώ το πρώτο ημίχρονο κύλησε ήρεμα (από την πλευρά των ποδοσφαιριστών) φώναξε στη σέντρα παράγοντα της ομάδας μας και του είπε «θα σου τους αποβάλω όλους γιατί έτσι θέλω».



Δ) Όταν ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου έβρισε ποδοσφαιριστή μας και τα μέλη της ομάδας μας στον πάγκο στη διάρκεια του παιχνιδιού χυδαία ενώ ήταν δίπλα του δεν τον απέβαλε ως όφειλε.



Ε) Αλλοίωσε το αποτέλεσμα με το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε στο 83΄λεπτό.



Στ) Απέβαλε μετά τη λήξη του παιχνιδιού ποδοσφαιριστή μας γιατί τον ρώτησε «γιατί μου έδειξες κίτρινη κάρτα». Γνώμη μας είναι ότι αυτό έγινε για να απουσιάζει από το επόμενο παιχνίδι



2ο. Καταγγέλλουμε τον παρατηρητή γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν ήταν στον πάγκο που προβλέπεται με αποτέλεσμα να μην πάρει θέση σε επεισόδια που θα αναφέρουμε παρακάτω και άφησε την ομάδα μας απροστάτευτη. Σε διαμαρτυρία από παράγοντα της ομάδας μας μετά την λήξη του παιχνιδιού είπε «αφήστε με ήσυχο».



3ο. Καταγγέλλουμε το σωματείο Αρκαδικός γιατί δεν έκανε κάτι να προστατέψει την ομάδα μας από τις ύβρεις και τις απειλές που εκτόξευαν προς τον πάγκο ο τερματοφύλακας και ο ποδοσφαιριστής που αντικαταστάθηκε. Το ότι δεν έγινε σύρραξη οφείλεται στην άψογη συμπεριφορά των μελών της ομάδας μας και μόνο.



Για όλα τα παραπάνω ζητάμε:



1 .Την εξαίρεση του διαιτητή κ. Γιαννόπουλου Κων. από όλους τους αγώνες γης ομάδας μας για πάντα καθώς και την παραδειγματική του τιμωρία γιατί θεωρούμε ότι η προκλητική συμπεριφορά του είναι επικίνδυνη για την ομαλή διεξαγωγή αγώνα.



2Την εξαίρεση του παρατηρητή κ. Πασιαλή Δ. από όλους τους αγώνες της ομάδας μας για πάντα.



3.Από την ομάδα Αρκαδικός ζητούμε μια δημόσια συγνώμη γιατί ξέρουμε ότι όλοι οι παράγοντες του αρκαδικού ποδοσφαίρου το αγαπούν και το υπηρετούν ανιδιοτελώς και είμαστε σίγουροι ότι καταδικάζουν την συμπεριφορά των δύο αθλητών τους.



Ζητούμε από την Ε.Π.Σ. Αρκαδίας



Α) Να αφουγκραστεί τα σωματεία, να σκύψει πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να θεσπίσει κανόνες για την ομαλή λειτουργία των πρωταθλημάτων.



Β) Να προβληματιστεί και να εξετάσει το ενδεχόμενο ότι μπορεί και τα σωματεία να έχουν δίκιο, δεν έχουν πάντα δίκιο οι διαιτητές.



Γ) Προτείνουμε παρατηρητές διαιτητών που θα τους βαθμολογούν.



Δ) Διευκρινίζουμε ότι τη φετινή σεζόν όλοι οι διαιτητές καθώς και οι βοηθοί στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν άριστοι. Παραφωνία ο συγκεκριμένος διαιτητής. Να απομονώσουμε τα συγκεκριμένα περιστατικά.



Με τιμή, Για το Δ.Σ,



ο πρόεδρος Ν. Μάρκος, ο γ. γραμματέας Γ. Μωραϊτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου