Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ


ΑΡΚΑΔΙΑ-ΚΟΡΙΝΘΙΑ  6-0


Μεγάλη νίκη πέτυχαν τα μικρά της Αρκαδίας, με αντίπαλο τα παιδιά της Κορινθίας. Μέσα σε ένα γήπεδο που δυσκόλευε τις κινήσεις των μικρών ποδοσφαιριστών, μπόρεσαν από την αρχή του αγώνα να επικρατήσουν πολύ εύκολα και να σημειώσουν έξι γκολ.


Ο προπονητής της μικτής Γιώργος Κυριακόπουλος έχοντας «στήσει» τα μικρά καλά στον αγωνιστικό χώρο, επέβαλαν από την έναρξη τον ρυθμό τους, έχοντας σε πολύ καλή μέρα την επίθεση.

Η αντίπαλη ομάδα δεν μπόρεσε να πιάσει καλή απόδοση και υποτάχθηκε στα Αρκαδόπουλα.

Η εικόνα που έδειξαν οι «μπέμπηδες» άφησαν υποσχέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Σωστή κίνηση στον αγωνιστικό χώρο, αλληλοκάλυψη και σωστή τακτική.

Τα γκολ σημείωσαν δύο ο Μάνος Θεοδωράκης με πολύ ωραία σουτ, από ένα ο Μπαλάσης, Κοντογιαννόπουλος, Τσιώλης με ωραίους συνδυασμούς και σουτ και ο Λιώρης με πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδόπουλος.




Διαιτητής ο κ. Ζήσης με βοηθούς τους κ. κ. Νίκα και Μπαλάση πολύ καλοί.

ΑΡΚΑΔΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ): Τσιώσης, Ανδριανόπουλος, Μακρής, Παπαγγελής, Φατούρος, Τσιώλης, Τσέκος, Πανόπουλος, Μ. Γεωργόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Θεοδωράκης. Έπαιξαν και οι Τρομπούκης, Ζαρμπαλάς, Παπαδόπουλος, Ρούτσης, Ν. Γεωργόπουλος, Μπαλάσης, Λιώρης

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΙΩΤΗΣ): Αναγνωστόπουλος, Καρατζιάς, Θεοδωράκος, Σπηλιώτης, Μπέκος, Σπανορήγας, Βάσσης, Παλογιαννίδης, Δόσης, Σέλλας, Σπανίδης. Έπαιξαν και οι Αντωνόπουλος, Γατσιόπουλος, Τσαμαδός, Κουίνης, Καραμήτος, Στεργιόπουλος, Λούκα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου