Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Καϋμενάκης: Δεν τελείωσε τίποτα!



Χρειάζεται ένα θαύμα και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Αστέρα. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι οι Αρκάδες θα τα παρατήσουν και θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά.




Μία ημέρα μετά την ήττα από την Κέρκυρα στο γήπεδο της Τρίπολης διοίκηση, προπονητές και παίκτες του Αστέρα Τρίπολης συναντήθηκαν στα αποδυτήρια της ομάδας λίγο πριν από το πρωινό χαλάρωμα.



Ο εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ, Γιάννης Καϋμενάκης, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα σε μια προσπάθεια να τους εμψυχώσει και να τους εκφράσει τη στήριξη της διοίκησης στο πολύ δύσκολο έργο που έχουν από εδώ και πέρα για να μείνει η ομάδα στη Super League.



"Προχωράμε όλοι μαζί. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Μπορείτε να κερδίσετε στις Σέρρες και από εκεί και πέρα βήμα-βήμα να πάρουμε ό,τι καλύτερο από τα υπόλοιπα ματς" ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Γιάννη Καϋμενάκη.



Οι παίκτες από την πλευρά τους τόνισαν ότι θα τα δώσουν όλα για την παραμονή ενώ σε συνομιλίες που είχαν με τον πρόεδρο του Αστέρα, Γιώργο Μποροβήλο, εξέφρασαν την πεποίθηση τους ότι έχουν πιθανότητες και πιστεύουν στους εαυτούς τους και στην ομάδα.
 
ΠΗΓΗ: arcadia-sports : ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου