Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Βρασιές-Παναρκαδικός 2-0




Τη νίκη στο αρκαδικό ντέρμπι πήραν οι Βρασιές, που επιβλήθηκαν στο Αστρος του Παναρκαδικού με σκορ 2-0.




Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν περισσότερες φάσεις στα καρέ των αντιπάλων τους, σε ένα ματς που κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος για τη νίκη.



Η πρώτη καλή φάση για την ομάδα του Αγίου Ανδρέα ήταν στο 20ο λεπτό με τον Ι. Αδάμη, ενώ στο 23' ο Αραχωβίτης εξ' επαφής δεν πρόλαβε τον τερματοφύλακα για να στείλει τη μπάλα στα δόχτυα. Στο 38' ο Μπάρλας από πλεονεκτική θέση αιφνιδιάστηκε από την τροχιά της μπάλας και δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, ενώ στο 40' δημιουργήθηκε την πρώτη καλή φάση για τον Παναρκαδικό με σουτ του Μπεντεβή.



Στο δεύτερο μέρος οι Βρασιές άνοιξαν το σκορ νωρίς, όταν στο 53' ο Δημάκος σέντραρε από αριστερά και ο Αραχωβίτης μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα, παρότι ο Παναρκαδικό βρισκόταν πίσω στο σκορ οι Βρασιές είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο ματς και προσπάθησαν να δημιουργήησουν τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο τέρμα. Αυτό ήρθε στο 84ο λεπτό με πλασέ του Μπάρλα από ασίστ του Κουτσοκώστα. Σε εκείνο το σημείο, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Παπαδόπουλος είδε την κόκκινη κάρτα.



Έτσι, οι Βρασιές συνεχίζουν τα επιτυχημένα αποτελέσματα δείχνοντας πως αν συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο θα επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι.



Οι συνθέσεις των ομάδων



ΒΡΑΣΙΕΣ: Παπαδόπουλος Κλ, Καλατζής, Μαντέλος, Αδάμης Δ, Παρασκευάς, Κυριακίδης, Αραχωβίτης (57′ Κουτσοκώστας), Αδάμης Ι, Μπάρλας, Δημάκος (84′ Βασιλειάδης), Παπανικολάου (16′ Παπαδόπουλος Π).



ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Γεωργακόπουλος, Ιωάννου, Μπούτας, Μπεντεβής Β, Καλογιαννίδης, Δήμος, Πετρόπουλος (75′ Λαγός Ι), Δημητρέλης, Μπακογιαννάκης (87′ Σουρλίγκας), Λαγός, Μέλλος (30′ Κουλόπουλος).
 
ΠΗΓΗ : astrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου