Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ







Χθες το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, έγινε η τελευταία προπόνηση για τα μικρά του Γιώργου Κυριακόπουλου.


Είκοσι παιδιά ήταν παρόντες από τον Αστέρα Τρίπολης, Ορχομενό και Ελπίδα Τρίπολης.

Ο κόουτς της μικτής είχε την ευκαιρία να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι μικροί ποδοσφαιριστές και ακολούθως έκανε την επιλογή του για το παιχνίδι της Κυριακής.

Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Παναρκαδικού και πρώτος αντίπαλος είναι η μικτή της Κορινθίας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 11:00 .

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος σε δηλώσεις του είπε:

Κάναμε το καλύτερο δυνατόν για να συγκροτήσουμε την καλύτερη ομάδα. Ήλθαν παιδιά ταλαντούχα, που μέσα από δύο προπονήσεις διαλέξαμε αυτά που είναι σε καλύτερη κατάσταση για το πρώτο παιχνίδι. Θα ακολουθήσουν και άλλοι αγώνες και θα δοθεί η ευκαιρία να παίξουν όλα.

Η Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης μας βοήθησε παραχωρώντας μας, τα γήπεδα για να προπονηθούμε, κάτι που στο παρελθόν δεν είχαμε.

Την Κυριακή καλώ όλο τους φίλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, να έλθει στο γήπεδο του Παναρκαδικού, για να συμπαρασταθεί στα μικρά παιδιά μας.

Είναι μια βοήθεια που την χρειάζονται. Εύχομαι να έχουμε και τύχη και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Θα είναι καλό για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου