Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.


                      ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ







 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΥΡΕΑΣ



Με άσχημες καιρικές συνθήκες έγινε η απογευματινή προπόνηση του Παναρκαδικού.

Ο Αντώνης Μαυρέας επέμεινε στην τακτική , για το πώς θα παίξει η ομάδα στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής, εναντίον των Βρασιών.

Απόντες ήταν οι Σωπιάδης και Αποστολόπουλος, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Ο έμπειρος αμυντικός Κώστας Καλογιαννίδης, αρχικά έκανε ατομικό πρόγραμμα και στην συνέχεια ενσωματώθηκε με όλη την ομάδα.

Εκτός από τους δύο τραυματίες που προαναφέραμε, θα απουσιάσουν και οι Κοσκολός και Σελλής από το Αρκαδικό ντέρμπι, αφού υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Πριν την προπόνηση ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Παναρκαδικού Δημήτρης Κοσκινάς μίλησε στους παίκτες, που πολλοί εξ αυτών υπήρξαν μαθητές του.


Ο Δημήτρης Κοσκινάς στάθηκε και τόνισε πολύ, για την ύπαρξη καλού κλίματος στην ομάδα. Θα πρέπει τόνισε, να λειτουργούμε σαν οικογένεια και να μην υπάρχουν προστριβές μεταξύ μας. Μιλώντας πάντα σε φιλικό τόνο, τόνισε ότι τα προβλήματα λύνονται πάντα με διάλογο και σε καλό επικοινωνιακό κλίμα.


Πρέπει να πηγαίνουν στον προπονητή και να συζητάνε αυτό που τους απασχολεί. Από την πλευρά του ο κόουτς, θα δίνει την κατάλληλη λύση.


Στάθηκε στην καλή συνεργασία παικτών, προπονητή και διοίκηση. Ο σύλλογος έβαλε στόχο την δημιουργία καλής ομάδας, που υπάρχει μέλλον.


Φέτος τα πράγματα δεν είναι καλά, η ομάδα δεν έχει πολλές ελπίδες για να σωθεί δήλωσε και έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά που δίνουν το παρών στις προπονήσεις.


Κλείνοντας την ομιλία του, τους υπενθύμισε την ιστορία της ομάδας και το μεγάλο όνομα του Παναρκαδικού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου