Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Η αποστολή του Αστέρα για Κέρκυρα






Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος (5.15 μ.μ.) με την Κέρκυρα στην Τρίπολη. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές:



Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Γκόραν Ρούμπιλ, Σωκράτης Φυτανίδης, Μπρούνο Ουριμπάρι, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Μαρκ Κερ, Ροτζέριο Μάρτινς, Κώστας Φορτούνης, Σεμπάστιαν Καρέρα, Μαρσέλο, Σάββας Τσαμπούρης, Τσικόντζι Ουντότζι, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Θανάσης Παπάζογλου και Εμμάνουελ Φρανκού.



Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας οι Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο και Κώστας Φορτούνης, ενώ έμεινε εκτός ο τιμωρημένος Ντάνιελ Ορόθκο.



Στην Τρίπολη παίζουν νέοι και έφηβοι



Δύο παιχνίδια στην Τρίπολη θα δώσουν το Σαββατοκύριακο οι ομάδες νέων (Κ-20) και εφήβων (Κ-17) του Αστέρα για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ.



Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ. η ομάδα νέων του Αστέρα θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 11.30 π.μ. το μεσημέρι η ομάδα εφήβων του Αστέρα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Εργοτέλη.



Επίσκεψη Αστέρα σε σχολεία της Τρίπολης



Αντιπροσωπεία του Αστέρα με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Μποροβήλο και αποτελούμενη ακόμα από τους ποδοσφαιριστές Λεωνίδα Αργυρόπουλο, Κώστα Φορτούνη, Νίκο Σκόνδρα, Μανώλη Στεφανάκο και Γιώργο Κυριακόπουλο επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, το Τεχνικό Λύκειο και το 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης.



Στις δύο επισκέψεις της, η αντιπροσωπεία του Αστέρα κάλεσε τους μαθητές των παραπάνω σχολείων για τον αυριανό αγώνα της ομάδας με την Κέρκυρα, ενώ οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν –στα λίγα λεπτά που είχαν στη διάθεση τους- μπάλα στα προαύλια των σχολείων με τους μαθητές των σχολείων, που με τη σειρά τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να ζητήσουν αυτόγραφα (ακόμα και στο χέρι!) από τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές!



Οι προσκλήσεις (μαζί με ένα δώρο) θα περιμένουν αύριο τους νεαρούς μαθητές των παραπάνω σχολείων στα εκδοτήρια των Θυρών 1 και 2.



Επιπλέον, μία μεγάλη έκπληξη θα περιμένει όλους τους νεαρούς φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν το αυριανό παιχνίδι με την Κέρκυρα από την παιδική κερκίδα, αφού δύο μαθητές-φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα δωρεάν γεύμα με τον αγαπημένος του παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου