Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Αναμονή για τον προπονητή



Οι μέρες περνούν όμως στον Αστέρα Τρίπολης ακόμα δεν έχει βρεθεί ο προπονητής που θα ηγηθεί της προσπάθειας την επόμενη σεζόν. Τα ονόματα που έχουν παρελάσει από την ημέρα που ο Παύλος Δερμιτζάκης αποτέλεσε παρελθόν είναι πάρα πολλά, όμως ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία με κανέναν. 

Άγγελος Αναστασιάδης, Γιόζεφ Μπουμπένκο, Μάκης Χάβος, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Πάουλο Κάμπος, Μάκης Κατσαβάκης, Τάκης Λεμονής είναι κάποιοι από τους προπονητές που έχουν ακουστεί. Ο Μάκης Χάβος είναι αυτός, τον οποίο οι Αρκάδες εμπιστεύονται και θα ήθελαν να είναι ο νέος προπονητής. 

Αυτό όμως που έχει σημασία είναι να κλείσει σύντομα αυτό το κεφάλαιο για να προχωρήσει η ομάδα στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Οι παίκτες που αποχώρησαν είναι πολλοί και σημαντικοί, ενώ αντίθετα έχει έρθει μόνο ο Θανάσης Κωστούλας. 

Είναι δεδομένο λοιπόν πως ο νέος τεχνικός, όταν θα αναλάβει, έχει να λύσει μια σειρά από σημαντικά ζητήματα καθώς σε συνδυασμό με την υπόθεση παραμονής ή όχι στην Σούπερ Λίγκα έχει χαθεί πολύτιμο έδαφος. Η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα «θερμή» για την διοίκηση και τους φίλους της ομάδας, καθώς θα υπάρξουν εξελίξεις. 

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου novasportsfm

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου