Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

SL1 : Δέκατη τρίτη αγωνιστική αγωνιστική και... γρουσούζικη?


 Δέκατη τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Τελευταία αγωνιστική για το 2020 και όλες οι ομάδες θέλουν να αποχαιρετήσουν αυτή την δύσκολη χρονιά με χαμόγελα.

Ο  πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός, θα φιλοξενήσει την Λάρισα σε ένα παιχνίδι που δεν είναι εύκολο για τους πρωταθλητές. Οι Θεσσαλοί βρίσκονται στην προτελευταία θέση και θα αγωνιστούν για να φύγουν αήττητοι από του Γ. Καραϊσκάκης. Οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να τους χαλάσουν την επιθυμία, θέλοντας να διασκεδάσουν με νίκη το άτυχο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ.

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο Αγρίνιο, όπου ο γηπεδούχος Παναιτωλικός και ο Απόλλων Σμύρνης μάχονται για μια θέση στον ήλιο. Δύο καλές ομάδες που θα «χτυπηθούν» για την νίκη.

Ο Άρης δεν θέλει να χάσει την επαφή του με την κορυφή και θα εκδράμει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο ΟΦΗ. Για να πετύχουν αυτό οι Θεσσαλονικείς , θα πρέπει να ιδρώσουν και να υπερβάλλουν εαυτό, γιατί ο Γεντί Κουλές είναι έδρα που στάζει δηλητήριο!

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου δεσπόζει ο αγώνας στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Παιχνίδι ανοιχτό για κάθε αποτέλεσμα, αφού οι πράσινοι έχουν  βελτιωθεί αγωνιστικά και είναι η ευκαιρία του να διατηρηθεί σε τροχιά Ευρώπης.  Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει την δυναμική του και δεν εμπνέει τον «φόβο» των περασμένων ετών.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να διασκεδάσει την ήττα του από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η Λαμία δεν φαίνεται ικανή να κοντράρει τους γηπεδούχους.

Η ΑΕΚ που θέλει να διασκεδάσει την εικόνα της Ευρώπης και να επανέλθει στην εσωτερική επικαιρότητα, υποδέχεται τον επικίνδυνο Βόλο. Η καλή επίθεση των κιτρινόμαυρων  είναι εγγύηση για την νίκη.

Τέλος ο Αστέρας Τρίπολης θα παίξει εκτός έδρας με τα Γιάννινα, σε ένα δύσκολο για τους Αρκάδες γήπεδο. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, αλλά οι παίκτες του Ράσταβατς είναι σε καλή κατάσταση και θα παίξουν για το «διπλό». 

Η βαθμολογία :


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου