Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Μπουχαλάκης και Βρουσάϊ!


 «Πέρασε» νικηφόρα ο Ολυμπιακός από το «Κλεάνθης Βικελίδης» επικρατώντας του Άρη με 2-1.

Πολύ σημαντική η νίκη του πρωταθλητή, αφού οι τρεις βαθμοί αυτοί, ήλθαν απέναντι σε μια  πάρα πολύ καλή ομάδα, που συγκατοικούσε μαζί του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα θετικά όμως του αγώνα, εντοπίζονται στα ονόματα των Μπουχαλάκη και Βρουσάϊ!

Τον τελευταίο καιρό οι «προπονητές της εξέδρας» του Ολυμπιακού, είχαν ξεκινήσει (και μερικοί ακόμα συνεχίζουν!), τα αρνητικά τους σχόλια για την απόδοση και τη αξία του Μπουχαλάκη!

Κακό κάνουν στην ηρεμία της ομάδας τους και χάνουν τα λόγια τους, αφού υπάρχει ο κριτής για την προσφορά του παίκτη. Αυτός είναι ο προπονητής του ο Μαρτίνς, που έχει αναλάβει την πορεία της ομάδας για τις διακρίσεις της.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει αποδείξει ότι είναι καλό «εργαλείο» για την ομάδα και δίνει λύσεις στον προπονητή του.

Τώρα ο νεαρός Βρουσάϊ ,καλείται  να κάνει καλή διαχείριση της εμφάνισης του με τον Άρη και της ποδοσφαιρικής του αξίας, για να γίνει υπολογίσιμος στην ομάδα. Απόκτησε μεγάλη εμπειρία στην Βίλεμ και επέστρεψε «σοφότερος».

Η λογική λέει ότι μετά την απόδοσή του εναντίον του Άρη, που είχε πολύ καλές κινήσεις και ποδοσφαιρικό θράσος, να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από τον Μαρτίνς. Η αγωνιστική του εικόνα, δείχνει ότι θα είναι ο μελλοντικός  φορ της ομάδας του Πειραιά.  Προσοχή να μην χαθεί!

 

 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου