Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Θέλουν ενίσχυση οι ομάδες.





Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας περιόδου για το
 Παναρκαδικό, ήταν νικηφόρο με σκορ 3-0 απέναντι στην άλλη ομάδα της Αρκαδίας το Λεωνίδιο. Η έμπειρη ομάδα της Τρίπολης, απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα του Λεωνιδίου, πήρε την νίκη με τα γκολ των Συρεγγέλα (πέναλτι) , Αρδάμη και Γιουκούδη.
Με καθαρά προπονητικό σκοπό ο αγώνας για τους δύο προπονητές, για να δουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους. Οι διαπιστώσεις όπως είδαμε , δείχνουν ότι αφενός μεν είναι νωρίς για να βγουν τα χρήσιμα συμπεράσματα, αφετέρου για να κάνουν μια καλή παρουσία στο δύσκολο πρωτάθλημα και οι δύο ομάδες, θα πρέπει να ενισχυθούν ακόμα. Τα μάτια των φίλων του Παναρκαδικού, ήταν στραμμένα πάνω στα νέα ονόματα που αγωνίστηκαν.

 Έφυγαν στο τέλος προβληματισμένοι, γιατί περίμεναν να δουν την διαφορά, που δεν την διαπίστωσαν. Σημασία είναι ότι είναι ακόμα νωρίς, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και δεν πρέπει να χάνεται η αισιοδοξία.
 
Ο Γιώργος Αντωνόπουλος χρησιμοποίησε όσους παίκτες είχε στην διάθεση του, εκτός του Σουηδού Έλντιν Λουκόντζια, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και παρακολούθησε τον αγώνα από την εξέδρα. Πολλές δοκιμές παικτών για τον Παναρκαδικό, που ο κόουτς των πράσινων, ψάχνει την καλύτερη λύση.

 ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. (Γιώργος Αντωνόπουλος): Ψυχογιός, Τσέκος, Μπινιώρης, Κυριακόπουλος, Νάνος, Νάτσης, Τζωρτζ, Λυμπερόπουλος Δ., Συρεγγέλας, Καδάς, Λυμπερόπουλος Ν. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Άσσεν, Μπούτας, Στρέμπας, Αρδάμης, Τσιώλης, Απειρανθίτης, Γιουκούδης,

ΛΕΩΝΙΔΙΟ Α.Σ. (Ιωάννης Νενεκούμης): Γιαννούσης Κ., Δολιανίτης, Τσεμπέλης, Λάλας, Κυρίος, Μπακάλης, Κοττής, Χιώτης, Γιαννούσης Σοφ., Βρεττάκης, Κατσικαδάς. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Λάτσης, Μπαϊρακτάρης, Ντούσιας, Καραγκούνης, Χείλαρης.

 ΤΕΡΜΑΤΑ: 11’ Συρεγγέλας, 52’ Αρδάμης, 78’ Γιουκούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου