Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Damian Cuchmeruk : Το νέο απόκτημα του Παναρκαδικού



Ο Αργεντινός  30χρονος μεσοεπιθετικός , βρίσκεται στην Ελλάδα 8 χρόνια. Την έχει αγαπήσει σαν δεύτερη πατρίδα του. Ο Αριστεροπόδαρος τεχνίτης από χθες το απόγευμα είναι παίκτης του Παναρκαδικού. Εδώ και ενάμιση μήνα προπονείται με την ομάδα του τριφυλλιού και έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στον Αντώνη Μαυρέα, που ζήτησε την απόκτησή του.


Ο Νταμιάν έχει παίξει στον Αστέρα Τρίπολης, το Λεβίδι, στα Βέρβαινα, στον Αγιάννη Κορίνθου και Παγγορτυνιακό.  Μας δήλωσε για την μεταγραφή του:

« Είναι μεγάλη τιμή που ανήκω στον Παναρκαδικό, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Το τελευταίο μισό χρόνο δουλεύει πολύ καλά με τον Αντώνη Μαυρέα στον πάγκο και έχει  καλή διοίκηση, δείχνοντας «άλλο πρόσωπο. Το τελευταίο διάστημα που κάνω προπονήσεις με την ομάδα, βλέπω ότι φτιάχνεται μια μεγάλη ομάδα. Δεν θέλω να υποτιμήσω τις άλλες ομάδες, την ΑΕΚ Τρίπολης που έχει ένα μεγάλο προπονητή τον Βασίλη Κούβαλη που τον σέβομαι, έχω συνεργαστεί μια χρονιά μαζί του και κάνει πολύ καλή προπόνηση. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μια καλή χρονιά για μένα, θα προσπαθήσω να παίξω καλά και να βοηθήσω την νέα  ομάδα, για να ξαναγυρίσει εκεί που ανήκει».

3 σχόλια:

  1. Ο Αργεντινός 30χρονος μεσοεπιθετικός , βρίσκεται στην Ελλάδα 8 χρόνια...? etsi sas eipane?? 8elete na sas diavazei k o kosmos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Gia sou anonime .... prin peis tin blakeia s psaxto 8 xronia einai to paidi edw eirthe to 2001 kai meta efige kai dio xronia stin ameriki kai girise ... opote 8 ..... krinis kiolas ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an itan i zilia psora tha gemize oli i xora...

    ΑπάντησηΔιαγραφή