Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ο Ατρόμητος μπορεί, ο Αστέρας όχι;




Δεν χαλάει του Μήτρογλου!

του Χρήστου Οικονόμου από nova sportsfm.
Δεν χαλάει του Μήτρογλου!

Μπορεί οι υπογραφές ανάμεσα στον Κώστα Μήτρογλου και τον Ατρόμητο να μην έπεσαν την Τετάρτη όμως όλα δείχνουν πως η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν μπορεί να χαλάσει. Την Παρασκευή αναμένεται να υπάρξει νέο ραντεβού στο οποίο θα βρεθεί και ο πατέρας του επιθετικού του Ολυμπιακού. 



Η συμφωνία του ανάμεσα στους πρωταθλητές Ελλάδας και τον Ατρόμητο είναι δεδομένη, όπως και η επιθυμία του παίκτη να μετακομίσει στο Περιστέρι. Την Τετάρτη ο Κώστας Μήτρογλου πήγε στα γραφεία της ομάδας, δεν έπεσαν όμως οι υπογραφές αφού έλειπε και ο πατέρας του παίκτη. 

Πλέον, το νέο ραντεβού ορίστηκε για την Παρασκεύη, όταν και θα επιστρέψει από το εξωτερικό ο πατέρας του παίκτη. Τότε αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και ο Μήτρογλου να μεταβεί στο Πραβετς της Βουλγαρίας για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αναμφισβήτητα πέρυσι ο Αστέρας έπεσε κατηγορία (άλλο αν φάνηκε τυχερός στην συνέχεια), επειδή δεν υπήρχε ο γκολτζής. Είναι ένα θέμα που τον απασχολεί χρόνια τώρα. Φέτος έκανε μεταγραφές και ενίσχυσε όλες τις γραμμές του, με παίκτες που πιστεύουμε ότι θα δικαιώσουν αυτούς που τους έφεραν. Την θέση που "πονάει" και προκαλεί πονοκέφαλο στους φιλάθλους δεν... Τι περιμένει; Τον Ματούσιακ; Τον Φρανκού; Μακάρι να δικαιωθούν και οι κατά τα άλλα συμπαθέστατοι επιθετικοί, να "βρίσκουν" δίχτυα. Αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο για ευχές και ψευδαισθήσεις. Κύριοι, χρειάζεται αποτελεσματικότητα! 

Διαβάσαμε παραπάνω ότι ο Ατρόμητος πήρε τον Μήτρογλου. Ο Αστέρας δεν μπορούσε; Θα πει κάποιος και που ξέρεις αν έκανε την προσπάθεια; Δεν αντιλέγω, αλλά δεν πιστεύω ότι αν γινόταν σοβαρή πρόταση δεν θα ερχόταν ο Μήτρογλου στη Τρίπολη, με το δεδομένο ότι δέχεται να πάει στο Περιστέρι. Μην ξεχνάμε ότι πέρυσι πήγε στον Πανιώνιο και το έσωσε! Εκτός αν υπάρχουν άλλα θέματα, που δεν γνωρίζουμε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου