Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Στις 17/6 το 1ο All Star Game Πελοποννήσου



Την Παρασκευή 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης το 1ο Πελοποννησιακό ALL-STAR GAME με τη συμμετοχή παικτών από τις ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας (Αρκαδικός, Απόλλων Πατρών, ΑΕΚ Άργους, Ολυμπιάδα Πατρών και Κόροιβος Αμαλιάδας). Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου διοργανώνει αυτό το παιχνίδι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα του θα δοθούν εξ ολοκλήρου στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Πρόκειται για μία ακόμη σπουδαία αθλητική εκδήλωση, της οποίας οι επίσημες λεπτομέρειες κρατούνται ακόμη μη ανακοινώσιμες από τους διοργανωτές, καθώς θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και παρουσίες επώνυμων ανθρώπων του αθλήματος που θα κοσμήσουν τη διοργάνωση. Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του τοπικού μπάσκετ, αφού πρώτη γίνεται κάτι τέτοιο και θα έχει μεγάλη απήχηση στο φίλαθλο κοινό της Τρίπολης και της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου.
Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά το πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει κανονικά διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων, οι εντυπωσιακές παρουσίες που θα υπάρχουν εντός και εκτός παρκέ, καθώς και όλα τα event που θα γίνουν παράλληλα με την εκδήλωση. Στην προσπάθεια του Δήμου έχουν βοηθήσει αρκετοί χορηγοί, οι οποίοι θα αναφερθούν τις επόμενες ημέρες και μόλις ανακοινωθεί το επίσημο πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου