Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Δικαιώθηκε ο Αστέρας, μετά τι;



Ωραία, έγινε το… θαύμα (άλλωστε ποιος δεν το ήθελε) και ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στην  Super League. Έτσι για 5η χρονιά η ομάδα της Τρίπολης θα αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια.
Το πρόβλημα είναι, πως  θα μπορέσει να ξεπεράσει τα λάθη των προηγούμενων ετών. Τα έχουμε ξαναπεί. Ο Θεός δεν κάνει λάθη και αυτός που δεν κάνει τίποτα.  Αν όμως τα λάθη επαναλαμβάνονται συνεχώς, δεν είναι πλέον λάθη, αλλά ανικανότητα! Δεν νομίζω κάποιος να διαφωνεί σε αυτό που γράφεται, είναι αποδεκτό σε όλο τον κόσμο.
Δήλωσε ο κ. Γ. Μποροβήλος σε γνωστό site : "Α"Από αύριο κιόλας πιάνουμε δουλειά για να ετοιμαστούμε για τη νέα περίοδο. Θα έχουμε επαφές και για τον νέο προπονητή. Φαβορί παραμένει ο κ.Χάβος με τον οποίο θα συναντηθούμε. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα και να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Κάθε χρόνο κάνουμε ό,τι μπορούμε για αυτό. Το φετινό πάθημα έγινε μάθημα και σίγουρα δεν θέλουμε να ξαναμπούμε σε μπελάδες. Θέλουμε να δούμε τον Αστέρα ψηλά".
1.Χάβος: ???  Μπορεί ο συμπαθέστατος Μάκης να φτιάξει έναν Αστέρα σε σωστές βάσεις; Αστέρα με στόχο το λιγότερο 5ετίας;  Μακάρι, αλλά ο Αστέρας δεν είναι ΠΑΟΚ, με χιλιάδες λαό από πίσω και με μεγάλη ιστορία. Είπαμε 5ο χρόνο είναι στα μεγάλα σαλόνια, έχοντας κάνει του κόσμου τα λάθη.  Θα έχει και το ρόστερ του ΠΑΟΚ; Παίκτες της κλάσης του Κοντρέρας, Γκαρσία, Σαλπι,  Ίβιτς, Βιερίνια κ.λ.π. παικτών;  Γιατί αν είναι έτσι τα πράγματα, no problem.  Έχουμε πολλές πιθανότητες να δούμε τον Αστέρα του χρόνου στα play-off. Αν δεν…, θα περιμένουμε πάλι μήπως κάποια ομάδα δεν μπορεί να πάρει αδειοδότηση ή να κάνει τίποτα λάθη…, για να ξαναμείνει  ο Αστέρας  στην S.L.
Λαό;  Πιο λαό; Κόσμο στο γήπεδο; Διαρκείας;  Μακάρι, το ευχόμαστε ολόψυχα. 
2. Το φετινό πάθημα έγινε μάθημα και σίγουρα δεν θέλουμε να ξαναμπούμε σε μπελάδες.
Τάδε έφη ο φίλτατος Γ. Μποροβήλος. Αγαπητέ Γιώργο, από το στόμα σου και στου ΘΕΟΥ το αυτί!  Γιατί τα λάθη που έγιναν, δεν ήταν του τελευταίου χρόνου. Είχαν ξεκινήσει νωρίτερα, αλλά δεν ήταν ορατά;  Η εμπειρία σου φίλε Γιώργο και με όσα είδες και άκουσες τα προηγούμενα χρόνια, ελπίζω να ξυπνήσει  μέσα σας το θηρίο και να δούνε αυτά που θέλουν οι φίλαθλοι στην Τρίπολη. Ειδάλλως, …
Και βέβαια δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος , που να μην θέλει να δει στον Αστέρα στην Ευρώπη! Αυτός δεν έχει θέση ανάμεσά μας!
ΑΣΤΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!

υ.γ. τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο Μάκης Χάβος συμφώνησε και θα είναι το νέο αφεντικό στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου