Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Έκλεισε ο Κώστας Φορτούνης στον Ολυμπιακό;


΄Τις τελευταίες μέρες "παίζει" το όνομα του Κώστα Φορτούνη για τον Ολυμπιακό. Η εφημερίδα "Γαύρος" , σήμερα αναφέρεται για την υπόθεση Ολυμπιακού -Φορτούνη:
ΓΑΥΡΟΣ
Όποτε θέλουμε τον ανακοινώνουμε

Εδώ και μέρες ο «ΓΑΥΡΟΣ» σάς έχει ενημερώσει για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ουσιαστικά έχει «κλειδώσει» τη μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός, μάλιστα, ενημερώθηκε πρόσφατα ότι η υπόθεση είναι ουσιαστικά «τελειωμένη» και ότι αυτό που απομένει είναι τι θα αποφασίσουν οι «ερυθρόλευκοι». Εξάλλου, σε αντίθεση με κάποιους που επιμένουν ότι «δεν έχει γίνει τίποτα», συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη σημείωναν και πάλι στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ότι «όποτε θέλουμε ανακοινώνουμε τον Φορτούνη. Απλώς δεν είναι προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή, αφού έχουμε πολλά σημαντικά ανοιχτά θέματα που προηγούνται».

Τον γνωρίσαμε τον Κώστα Φορτούνη εδώ στον Αστέρα. Αναμφισβήτητα είναι ένας παίκτης, που υπόσχεται πολλά σαν ταλέντο. Έδειξε τα καλά του στοιχεία σε ορισμένα παιχνίδια, ενώ σε άλλα ήταν απογοητευτικός. Σε ένα παίκτη που περιμένουμε όλοι μας να μας δικαιώσει, δεν θα κοιτάξουμε μόνο το αγωνιστικό του ταλέντο. Υπάρχει και η προθυμία, ο χαρακτήρας, η προσπάθεια και το φιλότιμο.
Οι "προπονητές της εξέδρας" τον "μελέτησαν" πάρα πολύ, όπως και όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν στον Αστέρα Τρίπολης. Δεν διαφωνούμε ότι ξέρει "καντάρια" μπάλα. Διαφωνούμε όμως, στο ότι δεν τα αξιοποίησε κατάλληλα. Να μην γίνει παρεξήγηση, πιστεύουμε πολύ στον Κώστα Φορτούνη. Αλλά θα πρέπει να βελτιώσει πολλά "κουσούρια" που έχει και να δουλέψει πολύ, κλείνοντας τα αυτιά του σε ότι ακούγεται για το άτομό του. Πολλές φορές χάνονται παίκτες που έχουν δίπλα τους Καλάμια Μπαμπού. Και κάτι πολύ σημαντικό. Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και γενικά τα μεγάλα σωματεία, έχουν βαριά φανέλα και δεν συγχωρούν τίποτα!
Ευχές για τον μικρό Κώστα Φορτούνη, για ότι καλύτερο στην σταδιοδρομία του. Το αξίζει σαν ποδοσφαιρική αξία!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου