Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Απόφαση και… Χάβος!

Απόφαση και… Χάβος!


Η μεγάλη εβδομάδα ξεκινάει για τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς την Τρίτη αναμένεται η απόφαση για την έφεση που έχει ασκήσει ο Ηρακλής, η οποία και θα καθορίσει την κατηγορία που θα αγωνιστούν οι Αρκάδες. 

Μετά αναμένεται να μπει σε εφαρμογή ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Η αρχή θα γίνει με τον προπονητή. Ο Μάκης Χάβος, θα είναι αυτός που θα πάρει το χρίσμα, όπως όλα δείχνουν. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, είναι αυτός στον οποίο έχει καταλήξει η διοίκηση της ομάδας και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν συναντήσεις. 

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μην υπάρξει συμφωνία. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμα και στην Football League να αγωνιστεί ο Αστέρας τη νέα σεζόν, ο Μάκης Χάβος θα είναι ο νέος προπονητής. 
Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου  www.novasportsfm.gr


Η γνώμη των "προπονητών της εξέδρας"

Ο γνωστός από το "πέρασμα" του από την Τρίπολη σαν βοηθός του Νίκου Κωστένογλου ο Μάκης Χάβος, έκανε την σταδιοδρομία του και στον Π.Α.Ο.Κ. , αρχικά σαν βοηθός του Παύλου Δερμιτζάκη και μετά σαν πρώτος προπονητής. Παρακολουθήσαμε την πορεία του στην ομάδα της Θεσ/νικης και είδαμε πως φεύγει από την συμπρωτεύουσα χρεωμένος από την μη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Champions League.

Τώρα ξαναέρχεται στον Αστέρα Τρίπολης, όπως λένε οι πληροφορίες, σαν πρώτος προπονητής. Αφού είναι επιλογή των ιδιοκτητών της ομάδας και κατ΄ επέκταση της διοίκησης, σε εμάς τους φιλάθλους δεν μας "πέφτει λόγος". Καλοδεχούμενος και καλή σταδιοδρομία να έχει.

Στεκόμαστε σε κάτι πολύ σημαντικό. Άλλο ΠΑΟΚ και άλλο Αστέρας Τρίπολης. Απέχουν παρασάγγες οι δύο ομάδες.  Πολλά χρόνια στην Α΄ Εθνική η ομάδα της Θεσ/νικης και με μεγάλη μάζα φιλάθλων, τόσο σε όγκο , όσο και σε δυναμική! Και βέβαια σε έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Στον αντίποδα ο Αστέρας Τρίπολης, με ακριβώς τα αντίθετα πράγματα. Τι χρειάζεται η ομάδα της Τρίπολης;

 Εάν έλθει ο Μάκης Χάβος:

1. Θέλει παικταράδες σε όλες τις θέσεις .  Μόνο έτσι θα μπορέσει να έχει μια καλή πορεία με την εμπειρία που έχει αποκτήσει.
2. Θέλει και μεγάλη μάζα φιλάθλων, που να έχει δυναμική! ( ???). Το πρόβλημα εδώ είναι, αν θα ανταποκριθεί ο φίλαθλος κόσμος της Αρκαδίας.

Σε διαφορετική περίπτωση,  θα έχουμε πάλι τα ίδια όπως με την περασμένη περίοδο στην Super League. (Θεωρούμε ότι είναι βέβαιο για την παραμονή της)

Διαφορετικά θα πρέπει να έλθει ένας προπονητής, που να μπορέσει να φτιάξει ομάδα με μέλλον. Ομάδα του αύριο, ομάδα με υποδομή. Ένας προπονητής που να έχει τον σεβασμό από όλους και να μην είναι προσωρινός! Προπονητής που να είναι αφεντικό!!!


Όπως και να έχει η κατάσταση, εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου