Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας, που δείξατε στα ΠΑΙΔΙΑ!




Ανταποκρίθηκε ο κόσμος στο κάλεσμα του «Χαμόγελου του παιδιού». Περίπου 1.000-1.500 άτομα ήταν παρών στο γηπέδου του Παναρκαδικού. Μέσα σε αυτά διακρίναμε τον δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη, όπως και οι Δημήτρης Παυλής, Κώστας Γεωργακόπουλος, Γιώργος Σαμαρτζής, Δημήτρης Βόσνος, Δημήτρης Κοσκινάς, Νίκος Τσιαμούλος, Σταύρος Κούκακης και εκατοντάδες φίλοι της πρωταθλήτριας Τεγέας αλλά και του αρκαδικού ποδοσφαίρου. Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια πήγαν στο «χαμόγελο του παιδιού».


Χειροκρότησαν την προσπάθεια και το θέαμα που παρουσίασαν οι αγωνιζόμενοι και από τις δύο ομάδες. Τα «βαριά» ονόματα από την μία ομάδα και οι πρωταθλητές της Τεγέας από την άλλη.

Παρόντες ήταν οι Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλος, Τσαλουχίδης, Καψής, Γκουλής, Σαργκάνης, Δερμιτζάκης, Αλέμης, Κούβαλης , ονόματα που διακρίθηκαν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ο γνωστός φίλος δημοσιογράφος Τριπολιτσιώτης και παλιός παίκτης του Παναρκαδικού Βασίλης Μπακόπουλος.

Συγκινητική στιγμή ήταν για τον προπονητή της Τεγέας Γιώργο Τζήλο, όταν του δόθηκε βραβείο από τους παίκτες του, δείχνοντας ότι αναγνωρίστηκε η προσπάθειά του τα τελευταία 2 χρόνια, με την κατάκτηση του κυπέλλου πέρυσι και το πρωτάθλημα φέτος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η ομάδα της Τεγέας μπήκε πολύ ορεξάτη και αιφνιδίασε την ομάδα των «αστέρων». Κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 4-2. Τα φκολ της ομάδας του Γιώργου Τζήλου πέτυχαν οι Παναγούλιας 2 και από ένα οι Τσαούσης και Αποστολόπουλος. Τα γκολ των Επίλεκτων οι Τσαλουχίδης και Τζότζεβιτς με πέναλτι.


Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές της Τεγέας και η ενίσχυση με φρέσκο αίμα από την ομάδα των βετεράνων με τους Δερμιτζάκη ,Μπακόπουλου , Βασιλόπουλου και  Ν. Γιαννακόπουλου, έδωσε άλλη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και με τρία γκολ από τους Τζόρτζεβιτς, Καραμπάγια και  Γιαννακόπουλου, οι νίκη ήλθε για την ομάδα του Αλέκου Γιαννακόπουλου (παλαίμαχου άσου του Παναρκαδικού και πατέρα του Στέλιου).
Διαιτητής  ο κ. Άρης Διαμαντόπουλος

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων



Τεγέα: Δαρδαβέσης, Παναγούλιας, Μυλωνάς, Βρούβας, Μπίσιας, Ηλιόπουλος, Παπαδόγιαννης, Καπόγιαννης, Μπαφές, Τσαούσης, Αποστολόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν όλοι που ήταν στην αποστολή.







Επίλεκτοι:

 Σαργκάνης, Γκουλής, Κούβαλης, Καψής, Σωτηρόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλος, Αλέμης, Τσαλουχίδης, Γκρίλας, Καραμπάγιας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μπακόπουλος, Δερμιτζάκης, Βασιλόπουλος, Ν.Γιαννακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου