Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Αστέρας Δρεπάνου-Παναρκαδικός 0-3

                Πέρασε σαν σίφουνας από το Δρέπανο!


Ένας Παναρκαδικός που δεν κινδύνευσε κατά την διάρκεια του αγώνα , πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα στο Δρέπανο. Η γηπεδούχος ομάδα, δεν φάνηκε απειλητική σχεδόν καθόλου, παρά μόνο μια φορά όταν η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της ομάδας της Τρίπολης.

Από την αρχή επέβαλε τον ρυθμό της η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα, δείχνοντας ότι πήγε για να μην χάσει. Εξ άλλου αυτή ήταν και η επιθυμία του προπονητή της, αφού στην τελευταία προπόνηση τους τόνισε ότι δεν πάει η ομάδα για να χάσει.

Ο Μεσσήνιος κόουτς, αιφνιδίασε ευχάριστα, αφού έβαλε νέα πρόσωπα σήμερα και αγωνίστηκαν. Έδωσε χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή και το σημαντικότερο, χρησιμοποίησε τον 15χρονο τερματοφύλακα Μουλόπουλου στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Τα γκολ τα σημείωσαν οι  Σπ. Λαγός με σουτ, ο Κοσκολός με φοβερό μακρινό σουτ και ο Πετρόπουλος.



Διαιτητής ο κ. Κακρίδης με βοηθούς τους κ.κ. Σάνο και  Πυργάκη  όλοι συνδέσμου Κορινθίας.

Αστέρας Δρεπάνου: Παπαγιάννης, Τράκας, Μανδύλαης, Καχριμάνης (77΄Ψαριανός), Παπασαράντος, Αντωνιάδης, Μανιάτης, Παπακωνσταντίνου ( 46΄Σχίζας), Γκιόλας, Σταυρόπουλος, Παπαδημητρίου(Ρεβίθης)

Παναρκαδικός :Ψυχογιός (82΄Μουλόπουλος), Μέλλος, Μπούτας, Καλογιαννίδης, Κωστάκης, Πετρόπουλος, Κοσκολός, Δήμος (65΄Αναγνωστόπουλος), Μπακογιαννάκης (80΄ Δούρος), Σπ. Λαγός και Σουρλίγκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου