Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ηττα με 3-0 στο Ναύπλιο για τις Βρασιές



Ηττα με 3-0 και κακή εμφάνιση των Βρασιών στο Ναύπλιο από τον τοπικό Πανναυπλιακό. Η ομάδα του Αγίου Ανδρέα έχασε την ευκαιρία να “καθαρίσει” την παραμονή, αφού δεν έπεισε με την απόδοσή της απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί.


Ισορροπημένο παιχνίδι στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να αναλώνονται περισσότερο στο χώρο του κέντρου, αλλά με τις Βρασιές να πλησιάζουν δύο φορές επικίνδυνα την εστία των γηπεδούχων και συγκεκριμένα στο 32′ με τον Αγγελόπουλο και στο 45′ με τον Δημάκο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και έδειξαν να θέλουν το ματς περισσότερο, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν φάνηκαν συγκεντρωμένοι σε ένα τόσο κρίσμο ματς δεχόμενοι γκολ από λάθη που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Στο 60′ Ο Ζαχαράκης κλέβει τη μπάλα, ύστερα από γύρισμα του Μαντέλου στον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο και πλασάροντας ανοίγει το σκορ. Στο 67′, από πλάγιο άουτ, η μπάλα φθάνει στο δεύτερο δοκάρι και εκεί με κεφαλιά ο Αντωνόπουλος πετυχαίνει το 2-0, ενώ ο 85′ ο Γκιαούρης με όμορφη ατομική προσπάθεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πετυχε το τελικό 3-0. Στο 90′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Δρούζας.

Τώρα τα πράγματα δυσκόλεψαν για την ομάδα του Αγίου Ανδρέα που χρειάζεται στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια (Δάφνη Ερ. εντός και Λουκίσια εκτός) να δείξει το καλό της πρόσωπο αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία, αφού πολλά… περίεργα συμβαίνουν στην αυλαία κάθε αγωνιστικής περιόδου.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Ταμπάκης, Τσιμπρίκος, Δρούζας, Παπαγεωργόπουλος, Αντωνόπουλος, Ζαχαράκης, Παπουτσής (65′ Παπαϊωάννου), Φρυσήρας, Γκιαούρης, Κοκορομύτης (90′ Καλυβάς).

ΒΡΑΣΙΕΣ: Παπαδόπουλος, Καλατζής, Μαντέλος, Παππάς, Παρασκευάς, Αδάμης Δ (78′ Κορολόγος), Αγγελόπουλος, Σαραντέας (75′ Αλεξίου), Μπάρλας, Δημάκος, Παπανικολάου.
 
πηγή : astrownews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου