Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Παναρκαδικός-Χαλκίδα 0-2


Ένας άχρωμος αγωνιστικά Παναρκαδικός, γνώρισε την ήττα από την ομάδα της Χαλκίδας με 0-2.


Η εμφάνιση της ομάδας της Τρίπολης, δεν θύμισε με τίποτα την ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις στα προηγούμενα παιχνίδια.

Η φιλοξενούμενη ομάδα της Χαλκίδας, ήθελε το παιχνίδι και το «χτύπησε» δυνατά με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή από την Αχαΐα κ. Λαγού.

Ρέφερι που δεν ικανοποίησε καθόλου με την παρουσία του καμία ομάδα, αφού και οι δύο έχουν προβλήματα από τα σφυρίγματά του.



Ειδικά ο γηπεδούχος Παναρκαδικός έχει φοβερά παράπονα, αφού τον «χρεώνει» κατά μεγάλο ποσοστό την ήττα του.

Η Χαλκίδα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Μπόρεσε να σκοράρει στο 17΄ με τον Σταματάκο, που μπήκε στην περιοχή και με σουτ άνοιξε το σκορ.



Στην συνέχεια αντέδρασε η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αφού ο Σπ. Λαγός δεν κατάφερε από κοντά με το κεφάλι να νικήσει τον τερματοφύλακα της Χαλκίδας.

Στην επανάληψη από στημένη φάση , σκόραρε η Χαλκίδα , αφού μετά από φάουλ και κεφαλιά πάσα, ο Παπαϊωάννου από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Ψυχογιού, κάνοντας το 0-2.



Αυτό το γκολ ήταν και η χαριστική βολή για τους γηπεδούχους, αφού δεν μπόρεσε να αντιδράσει παίζοντας και με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του «Πόντιου», με δεύτερη κίτρινη κάρτα(αυστηρή).

Με πολλά λάθη η διαιτησία του κ. Λαγού, όπως και των βοηθών του κ. κ. Παπαδήμα και Ρηγόπουλου




Παναρκαδικός (Αντώνης Μαυρέας): Ψυχογιός, Τσιόγκας ( 87΄Μέλλος), Μπούτας, Καλογιαννίδης, Κωστάκης, Ι. Λαγός (56΄ Κουλόπουλος), Κοσκολός, Δήμος, Σωπιάδης, Τζιανής(56’ Μπακογιαννάκης), Σπ. Λαγός.

Χαλκίδα (Παν. Σκόνδρας): Μητακίδης, Μεταξάς, Τούρλας (Κηρύκο λ.τ.), Τσούτης, Μπόκαρης, Γκίτζαλης, Σταματάκος, Κουμπούνης, Γιόγιος, Δασκαλάκης ( 75΄Μαστρογιάννης), Παπαϊωάννου (84΄Ξευγένης)


1. Πολλά άκουσε από την εξέδρα ο προπονητής της Χαλκίδας Παν. Σκόνδρας


2. Το παιχνίδι παρακολούθησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναρκαδικού Δημ. Σαλαπάτας. Ως γνωστό ο Δημήτρης είναι προπονητής και κατοικεί μόνιμα στην Φθιώτιδα. Ο Αρκάς προπονητής ήταν παρέα με τον Δημ. Κοσκινά και άλλους φίλους του.



3. Πολλές φορές ξεσηκώθηκε η εξέδρα κατά του πάγκου της Χαλκίδας, εξ αιτίας της συμπεριφοράς των παικτών της.

4. Ο πρόεδρος της Χαλκίδας άκουσε πολλά παράπονα για την... διαιτησία!

5. Οι φίλοι του Παναρκαδικού, θεωρούν τους διαιτητές από την Αχαΐα, ... γρουσούζηδες!

Δείτε τα γκολ σε βίντεο:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου