Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Προπαίδες : Μικτή Αρκαδίας- Μικτή Λακωνίας 2-1 Νίκη χωρίς αντίκρισμα, αφού η Λακωνία τερμάτισε πρώτη λόγω διαφοράς τερμάτων..

παίδες

Σε ένα γήπεδο βαρύ από την βροχή που έπεφτε, τα μικρά του Γιώργου Κυριακόπουλου νίκησαν με 2-1. Το σκορ δεν δείχνει την άνεση με την οποία νίκησαν τα Αρκαδόπουλα.


Με 4-4-2 κατέβασε την ομάδα ο Γιώργος Κυριακόπουλος, που μπήκαν λίγο χαλαρά στο παιχνίδι, αλλά με την πάροδο του χρόνου ανέβασαν την απόδοσή τους.



Τα γκολ τα σημείωσαν στο 27΄ ο Θεοδωράκης που ακολούθησε την φάση μετά την σέντρα-σουτ του Ανδριανόπουλου και εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Τσούβαλη και έκανε με κοντινό σουτ το 1-0.




Με το σκορ αυτό πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη  στο 45΄ μετά από ωραία ενέργεια του Θεοδωράκη και σέντρα, η μπάλα χτύπησε στο χέρι αμυντικού της Λακωνίας και ο διαιτητής κ. Βεργέτης έδειξε την «εσχάτη των ποινών». Ο αρχηγός Τσιώλης έκανε το 2-0.



Στο 57΄ο Ρούτσης με ωραία απόκρουση έσωσε την εστία από βέβαια παραβίαση.

Στο 59΄ο Παπαγεωργίου πήρε τη κόντρα από αμυντικό και η μπάλα πήρε περίεργη φορά και έκανε το τελικό 2-1.

Διαιτητής ο κ. Χ. Βεργέτης




Αρκαδία : Ρ. Ρούτσης, Ανδριανόπουλος, Μακρής, Παπαγγελής, Φατούρος, Τσιώλης, Τσέκος, Μπαλάσης, Θεοδωράκης, Κοντογιαννόπουλος, Παπαδόπουλος. (Πανόπουλος, Γεωργόπουλος, Λιώρης , Τσιώσης, Σταμάτης, Ρούτσης)

Λακωνία: Τσούβαλης, Μπόγρης, Νικόλαρος, Τράγας, Παπάζογλου, Παναγιωτακάκος, ΑΪβαλιώτης, Σαλτάρης, Παπαγεωργίου, Κουτράκος, Ρασσιάς.




1. Το παιχνίδι το παρακολούθησε ο προπονητής του Παναρκαδικού Αντώνης Μαυρέας. Εκφράστηκε με πολύ καλά λόγια για την ποιότητα των μικρών ποδοσφαιριστών.

2. Και από την διοίκηση του Παναρκαδικού ήταν οι κ.κ.  Δημήτρης Κοσκινάς και Γιώργος Συνοδινός.

3. Αρκετοί γονείς είχαν έλθει από την Σπάρτη και είδαν τα "βλαστάρια" τους. Επικρατούσε μια όμορφη ατμόσφαιρα, πολύ καλύτερη από αυτή με την Κόρινθο.

4. Δεν μπορούσε να απουσίαζε ο Κώστας Μιχαλόπουλος (Δρύνης). Η καλή φήμη των μικρών, τον έφερε στο γήπεδο και βέβαια είπε τα καλύτερα για τα πιτσιρίκια.

5. Για την εξυπηρέτηση του αγώνα ο Παναρκαδικός με μπροστάρη τον Νίκο Σχίζα, έκανε τα πάντα για να γίνει σωστά η διεξαγωγή του.

6. Ο αγώνας έγινε με συνεχή βροχή, κάτι που εμπόδισε τους μικρούς παίκτες να αποδόσουν καλύτερα.

Βίντεο το γκολ και φάσεις από το παιχνίδι:


Βασίλης Λιώρης :


Δεν μας βοήθησε ο κακός αγωνιστικός χώρος λογω της βριοχής. Στην αρχή δυσκολευτήκαμε, αλλά βρήκαμε τον ρυθμό μας...




Μάνος Θεοδωράκης  (σκόρερ του πρώτου γκολ):


Ρήγας Ρούτσης (τερματοφύλακας):








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου