Κυριακή 10 Απριλίου 2011

To στερνό αντίο! Στην Β΄Εθνική μετά 4 χρόνια παρουσίας ο Αστέρας Τρίπολης. Λάθη επί λαθών, οδήγησαν την ομάδα στον υποβιβασμό.

To στερνό αντίο!

Στην Football League θα αγωνίζονται από την νέα ποδοσφαιρική σεζόν Λάρισα και Αστέρας Τρίπολης. Οι Θεσσαλοί ηττήθηκαν 3-2 από την ΑΕΚ στην AEL FC Arena και οι Αρκάδες 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και υποβιβάστηκαν και μαθηματικά.




Στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος θα ξεκαθαρίσουν όλα σε ότι αφορά τα πλέι οφ μετά τη νίκη του Άρη με σκορ 2-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου στο «Κλ. Βικελίδης».



Αναλυτικά η 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:



Λάρισα-ΑΕΚ 2-3



Στην… κατοικία της Football League συνόδεψε η ΑΕΚ τη Λάρισα!Πιστή στην υπόσχεση πως θα είναι… κυρία μετά το «Καραϊσκάκη», η «Ένωση» επικράτησε 3-2 στο «AEL FC ARENA» και αποχαιρέτησε -όπως και η υπόλοιπη Σούπερ Λίγκα- τους «βυσσινί» μετά από πέντε χρόνια (και για τρίτη φορά στην ιστορία τους).



Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-0



Κανείς δεν είχε λόγο να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος μετά τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός-Αστέρας 1-0. Οι «πράσινοι» μετά από ακόμη μια αναιμική εμφάνιση, χρειάστηκαν ένα αυτογκόλ του Πιπίνη στο 81’ για να πάρουν τη νίκη κόντρα στους ελλιπείς Αρκάδες, ενώ η ομάδα της Τρίπολης –που έπαιξε στο τέλος με δέκα λόγω αποβολής του Αράς- με αυτό το αποτέλεσμα, αποχαιρέτησε την κατηγορία.



Καβάλα-Ξάνθη 1-1



Γκολ, φάσεις, δύναμη, πάθος, ανατροπή, ταχύτητα. Καβάλα και Ξάνθη δεν κυνηγούσαν τίποτα επί της ουσίας αλλά χάρισαν απλόχερα ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα. Το τελικό 1-1 ίσως να αφήνει και τις δύο πλευρές με το παράπονο που δεν πήραν την νίκη αλλά στο πιο αδιάφορο ματς της αγωνιστικής από βαθμολογικής πλευράς, είδαμε να παίζεται ποδόσφαιρο.



Κέρκυρα-Εργοτέλης 1-0



Τέλος στο αρνητικό σερί έβαλε η Κέρκυρα (πέντε ήττες) και με γκολ του Καλαντζή (29΄), νίκησε τον Εργοτέλη 1-0 και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα, σε συνδυασμό με την ήττα του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με σκορ 1-0.



Ηρακλής-ΠΑΟΚ 0-0



Το παιχνίδι του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ και η ισοπαλία χωρίς τέρματα περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Ο Τάσος Κατσαμπής φόρεσε για τελευταία φορά την φανέλα του «Γηραιού» μπροστά στον κόσμο της ομάδας και αποθεώθηκε την στιγμή της αλλαγής του. Στα του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τους γηπεδούχους είχε ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα, όμως λίγο ο Μπαντής και λίγο η αστοχία κράτησαν το μηδέν. Από τους γηπεδούχους ο Σολτάνι ήταν η μόνιμη πηγή κινδύνων χωρίς να καταφέρει κάτι παραπάνω.



Ατρόμητος-Ολυμπιακός 3-1



Με μια εξαιρετική εμφάνιση, ο Ατρόμητος νίκησε με το εμφατικό 3-1 τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ο οποίος παρουσιάστηκε αδιάφορος, διέφυγε οριστικά τον κίνδυνο του υποβιβασμού και έδωσε ξανά το δικαίωμα στους φίλους του να φωνάξουν: «Ατρόοομητε, τρελαίνομαι» αλλά και να σκεφτούν τον τελικό του Κυπέλλου!



Άρης-Ολυμπιακός Βόλου 2-1



Τέσσερις ανατροπές σε ισάριθμα ματς μετράει ο Άρης με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του, με κορυφαία τη σημερινή, που οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 2-1 κόντρα στο δημιούργημά του τεχνικού τους, Ολυμπιακό Βόλου, και, πλέον, βαδίζουν ολοταχώς για την πιο μεγάλη απ’ όλες...Ποια είναι αυτή; Να βρεθούν στο φινάλε (30η αγωνιστική) στα πλέι οφ, από εκεί που όλοι τους είχαν… ξεγραμμένους!



Πανιώνιος-Πανσερραϊκός 0-0



Ο Πανιώνιος θα είναι και του χρόνου... σαλονάτος! Οι «κυανέρυθροι» ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) με τον υποβιβασμένο Πανσερραϊκό στη Νέα Σμύρνη και με τον έναν βαθμό που πρόσθεσαν στο... σακούλι τους, πανηγύρισαν -και μαθηματικά- την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα.



Η επόμενη αγωνιστική (30η)



Κυριακή, 17/4



ΑΕΚ-Ηρακλής

SKODA Ξάνθη-Άρης

Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος

Ατρόμητος-Καβάλα

Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός-Λάρισα

ΠΑΟΚ-Κέρκυρα

Πανσερραϊκός-Εργοτέλης

nova sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου