Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ…





Άλλη μια φορά δεν κατάφερε ο Αστέρας να νικήσει στην έδρα του. Παρότι ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, εν τούτοις δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη. Τώρα η ομάδα μπαίνει σε περιπέτειες και θα πρέπει να έλθουν νίκες εκτός έδρας, για έλθει στα «ίσα» της.
Το πρώτο μέρος είναι για την γηπεδούχο ομάδα. Έχασε ευκαιρίες για να σιγουρέψει την νίκη της.
Στην επανάληψη η Λάρισα ανέβασε την απόδοσή της και έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει. Παράλληλα και η γηπεδούχος ομάδα του Αστέρα, έχασε και αυτή την ευκαιρία να «παραβιάσει» την εστία του Τσοντοφάλσκι.
Αστέρας Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Φυτανίδης(86΄ Φρανκού), Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα, Ουντότζι (60' Αρσενίεβιτς), Ροζέριο, Παπάζογλου

Στον πάγκο: Αργυρόπουλος, Φορτούνης, Ορόθκο, Φρανκού, Μαρσέλο, Αναστασόπουλος

Λάρισα (Νίκος Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Μελίσσης, Κατσιαρός (62' Ρέντζας), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (50' Κολοβέτσιος), Ρομέου, Αμπουμπακάρι, Σίμιτς (57' Πλιάγκας), Μετίν, Βενετίδης, Κουζέν

Στον πάγκο: Αμπάρης, Τσινμπάμπα, Κόζακ, Ιγκλέσιας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Καρατζίκας (Αθηνών)

13' ΓΚΟΛ 1-0 ο Αστέρας. Ο Παπάζογλου έδωσε μέσα στην περιοχή πάσα με το κεφάλι στον Καρέρα, ο οποίος αφού εξέθεσε τους Κατσιαρό και Νταμπίζα, που δεν κατάφεραν να τον κόψουν και ακόμα ψάχνουν... τι τους συνέβη, με δυνατό σουτ από πολύ κοντά άνοιξε το σκορ.
35’ ΓΚΟΛ 1-1 η ΑΕΛ. Η μπάλα έπειτα από πλάγιο του Κατσιαρού από αριστερά, βρήκε στο κεφάλι του Κουζέν και στην συνέχεια έφτασε στα πόδια του Ρομέου. Ο μέσος της ΑΕΛ δεν δίστασε έπιασε το σουτ με τη μία και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
40’ Κεφαλιά του Παπάζογλου, η μπάλα στην αγκαλιά του Τσοντοφάλσκι.
45+1’ Τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Καρέρα έβγαλε τη σέντρα από δεξιά ο Ουντότζι ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στην εστία του Τσοντοφάλσκι, με αποτέλεσμα αυτή να περάσει άουτ.
76’ Δοκάρι για τον Λάρισα. Ο «σπεσιαλίστας» Μετίν εκτέλεσε ένα απευθείας φάουλ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Ντεγκρά.
80΄ Μεγάλη ευκαιρία για τη Λάρισα. Τρεις επιθετικοί της ΑΕΛ βγήκαν στην κόντρα επίθεση με έναν αμυντικό του Αστέρα, ο Κουζέν πήρε την πάσα απο τον Μετίν μέσα στην περιοχή και δεξιά όπως κάνουν επίθεση οι βυσσινί, σούταρε πάρα πολύ δυνατό αλλά ο Ντεγκρά με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.
82΄ Χαμηλή σέντρα του Φορτούνη απο αριστερά προς τον Παπάζογλου αλλά ο Κολβέτσιος έδιωξε σε κόρνερ.
83΄ Πάλι ο Φορτούνης από αριστερά σέντραρε χαμηλά, προβολή του Παπάζογλου πάνω στον Τσοντοφάλσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου