Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Οι δηλώσεις του Κωστένογλου: «Πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό, ο Αστέρας ήταν καλύτερος και δίκαια προηγήθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η εικόνα μας. Προσπαθήσαμε να είμαστε πιο ουσιαστικοί και από το 60' και μετά θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια παρά τις ελλείψεις. Συγχαρητήρια στους παίκτες, Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς. Εύχομαι στον Αστέρα ό,τι καλύτερο και φυσικά να παραμείνει στην κατηγορία», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των «βυσσινί» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους παίκτες του που σε αρκετές περιπτώσεις δεν τελειώνουν σωστά τις ευκαιρίες που τους δίνονται για να σκοράρουν.

«Όταν οι παίκτες μου βγαίνουν στις αντεπιθέσεις, δεν επιλέγουν το σωστό δρόμο για να σκοράρουν. Αν δούμε αντικειμενικά το ματς, είμαι ευχαριστημένος αν και είχαμε τις ευκαιρίες μετά το 60' να πάρουμε το τρίποντο. Ο βαθμός πάντως είναι σημαντικός».

Οι δηλώσεις του Δερμιτζάκη: «Ήταν ένα ματς πάρα πολύ δύσκολο ματς, με μεγάλο βαθμό δυσκολίας για τις δύο ομάδες. Τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα από δω και πέρα αφού όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά στη θέση του υποβιβασμού. Προετοιμαστήκαμε όσο μπορούσαμε, προσπαθήσαμε τακτικά να δημιουργήσουμε πρόβλημα με ευκαιρίες για γκολ. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί, ευτυχήσαμε να βάλουμε γκολ γρήγορα και είχαμε ευκαιρίες να αυξήσουμε το σκορ. Χωρίς ευκαιρία στην ουσία, από ένα πλάγιο άουτ δεχτήκαμε την ισοφάριση και από μια αδράνεια δική μας. Το δεύτερο μέρος ήταν ανοιχτό, είχαμε τον έλεγχο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ξέραμε ότι η Λάρισα έχει παίκτες ξεκούραστους και με ποιότητα για να δημιουργήσουν κινδύνους. Βάσει στατιστικών έπρεπε να κερδίσουμε. Έμεινα ευχαριστημένος από τα παιδιά, σε όλο το ματς δημιουργήσαμε», ήταν το γενικότερο σχόλιο του προπονητή του Αστέρα για το ματς, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τακτική που ακολούθησε:

«Αλλάξαμε πρόσωπα και θέσεις ώστε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στο αντίπαλο. Αλλάξαμε και το σχηματισμό στο τέλος ώστε να πιέσουμε κι άλλο, αλλά δεν τα καταφέραμε».

«Κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Αν δε μπορείς να κερδίσεις ένα ματς, καλό είναι να μην το χάνεις. Όμως οτιδήποτε χάνεις στην έδρα σου, πρέπει να το πάρεις εκτός έδρας», πρόσθεσε.

Σχετικά με τον Κώστα Φορτούνη και το αν θα έπρεπε να τον χρησιμοποιεί περισσότερο, είπε: «Στην προπόνηση βλέπω ποιοι είναι σε καλύτερη κατάσταση και αυτοί παίζουν. Ο Φορτούνης δε σημαίνει ότι δεν προσπαθεί σε πράγματα τακτικά. Μπήκε αλλαγή, βοήθησε, όπως και οι υπόλοιποι που μπήκαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου