Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΓΓΟΣ : ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ! ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.

Ο Δημήτρης Μέγγος είναι πολλά χρόνια στα γήπεδα της Αρκαδίας. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζει όχι από την αξία του στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και σαν χαρακτήρας.
Δήλωσε στην Δ.Ρ.Τ. και στην εκπομπή « οι προπονητές της εξέδρας» :
Τα τελευταία 6 χρόνια εμείς οι παίκτες βάζουμε χρήματα για να σταθεί η ομάδα, όσο αφορά το υλικό και τα έξοδα. Η διοίκηση βάζει χρήματα για την διαιτησία. Έτσι αποφασίσαμε να λειτουργήσουμε και να κατεβαίνουμε να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο.
Θα πω κάτι που είπε ο κ. Τζήλος Γιώργος: υπάρχουν άλλα πράγματα ποιο σοβαρά από το ποδόσφαιρο και το πιστεύω. Είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει να το απολαμβάνουμε, να παίζουμε και να το χαιρόμαστε.
Παρατηρώ ότι δεν υπάρχει καθόλου συνεργασία μεταξύ της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας, των διαιτητών και των συλλόγων. Έχουν ξεφύγει τα πράγματα και αντί να υπάρχει βελτίωση, κάνουμε βήματα προς τα πίσω. Παράδειγμα είναι ότι τα παλιά χρόνια παίζαμε με την παρουσία της αστυνομίας. Δεν πρέπει να ξαναγίνει αυτό, αν και βλέπουμε την εμφάνισή της τακτικά στα γήπεδα. Δεν είναι σκοπός της ομάδας μου να επανέλθει σε αυτό. Δεν σημαίνει κάτι αν πέσει κάποια ομάδα.
Τα τελευταία γεγονότα ήταν τραγικά. Τα γεγονότα ήταν απαράδεκτα, δεν γίνονται σε στημένα παιχνίδια. Οι σύλλογοι δείχνουν σήμερα μια αλληλοκατανόηση. Στο Κορακοβούνι συγκεκριμένα κάλεσε ο διαιτητής την αστυνομία (δεν ξέρω για ποιο λόγο) και οι άνθρωποι του Κορακοβουνίου, μας στήριξαν! Δεν κατηγορώ τον διαιτητή, αλλά θέλω να τονίσω, ότι οι ομάδες πλέον δεν έχουν πρόβλημα μεταξύ τους.
Δεν είναι οι διαιτητές όλοι ίδιοι. Υπάρχουν καλοί και κακοί. Άμα σφυρά ότι βλέπει ο διαιτητής δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δικαιούται να κάνει λάθος. Δεν δικαιούται να εκδηλώνει την αντιπάθεια απέναντι στους παίκτες και τα σωματεία.
Αλήθεια γιατί δεν υπάρχει τιμωρία για την διαιτησία; Εμάς μας τιμωρούν, τον διαιτητή ποιος; Είναι μια απλή ερώτηση! Όταν βρίσει ένας διαιτητής και τον ακούνε πολλά άτομα, τι κάνει ο παρατηρητής;
Τελειώνει ένα παιχνίδι , που φυσικά υπάρχει και η ένταση κατά την διάρκεια, αλλά στο τέλος τα ξεχνάς όλα. Δεν μεταφέρεις σε άλλο παιχνίδι τις εμπάθειες και κρατάς κακία.
Είναι πολύ άσχημο. Μιλάω με πολλούς διαιτητές και συγκεκριμένα κάποιος βοηθός που ακύρωσε κανονικό γκολ της ομάδας μου, μου είπε το ακύρωσε για να μην φάει ξύλο!
Γ ι αυτό και η διοίκηση αποφάσισε να αποσύρει την ομάδα και να στείλει την επιστολή στην Ε.Π.Σ. Αρκαδίας. Πρέπει να αλλάξει η σχέση και να υπάρχει καλύτερη εικόνα. Δεν είμαστε εχθροί με τους διαιτητές. Πρέπει να υπάρχει μια καλή ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου