Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΑΡΗΣ ΣΑΒΟΥΡΔΟΣ




Αγαπητοί φιλαθλοί (και όχι μόνο)
Θα ήθελα να παρουσιάσω όπως αντιλαμβάνομαι εγώ και όχι μόνο τα πράγματα στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο.
Θα έλεγα ότι μοιάζει με έναν ασθενή βαριά άρρωστο που πεθαίνει και εμείς του δίνουμε ασπιρίνες.Θα πρέπει να είναι το χειρότερο στην Ελλάδα όπου κυριαρχεί η ΚΑΤΑΝΤΙΑ η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ και η ΥΠΕΡΟΨΙΑ από τη μια και απο την άλλη ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ και το ΤΑΛΕΝΤΟ.
ΚΑΤΑΝΤΙΑ των γηπέδων και των αποδυτηρίων όπου οι ποδοσφαιριστές κινδυνεύουν με τραυματισμούς στα περισσότερα απο αυτά.
ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ που διέπει την αρμόδια αρχή του πρωταθλήματος που δεν κατανοούν τα προβλήματα των ομάδων και όπου πολλές φορές η συμμετόχη μέσα στην ένωση γίνεται για λόγους προβολής και οχι για το καλό του ποδοσφαίρου.
ΥΠΕΡΟΨΙΑ απο τους άρχοντες των αγώνων ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ και ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. Θέλουν να εφαρμόσουν τους κανονισμούς που αυτοί θεωρούν σημαντικούς και οχι ολους, που αγνοούν τις παραλήψεις άλλων αρμοδίων (γήπεδα),που θέλουν να γίνουν το επίκεντρο του παιχνιδιού για 90 λεπτά γιατι η παιδεία τους και η νοοτροπία τους δεν τους επιτρέπει να κατανοήσουν πως ο ρόλος τους στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ειναι ΚΑΙ ρόλος ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ (κανονισμούς) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΣ και όχι εκδικητικός και προκατελημένος.
Απο την άλλη έχουμε τον ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ μερικών «αγνών» παραγόντων ,που κάνουν πολλές θυσίες, και των ποδοσφαιριστών, ειδικα των μικρών, που θέλουν να κάνουν πράγματα στο ποδόσφαιρο.
Το ΤΑΛΕΝΤΟ που αναμφισβήτητα υπάρχει στη περιοχή μας, αλλά «πετάγεται» στο καλάθι των αχρήστων αυτών που καθορίζουν απο πριν το επίπεδο και την πορεία της κάθε ομάδας στο πρωτάθλημα χωρίς να δίνουν όραμα και ενδιαφέρον.
ΚΑΙ όλα αυτά όταν είμαστε μια απο τις οκτώ επαρχιακές περιοχές που έχουμε ομάδα Σούπερ Λιγκ στο νομό μας.
Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους ανθρώπους εμείς οι ΑΓΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ «ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ» αυτό που κάνουμε το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Πρέπει ο ασθενής (ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) να επιζήσει και πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ.

Αρης Σαβούρδος,
προπονητής του Ερμή Μελιγούς

astrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου