Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΥΡΕΑΣ : Ο ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ


Ήλθε πριν λίγο καιρό για να αναλάβει την τύχη του ιστορικού Παναρκαδικού. Πολλοί που το άκουσαν απόρρησαν με την απόφαση αυτή του Μεσσήνιου προπονητή. Πολλοί θα αναρωτήθηκαν. Που πας ρε φίλε; Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Θα σώσεις την ομάδα; Τελευταία είναι.
Και όμως πήρε την απόφαση, ήλθε σήκωσε τα μανίκια και άρχισε την δουλειά. Το ποιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν βρήκε τα ίδια πρόσωπα στην διοίκηση. Νέα πρόσωπα με όρεξη για δουλειά και με έκδηλη την αγάπη για τον σύλλογο! Θα ρωτήσει κάποιος: καλά οι προηγούμενοι ήταν άχρηστοι; Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο. Αλλά τα αποτελέσματα μετράνε.

Σήμερα βλέπουμε μια ομάδα που έχει άλλη μορφή. Διακρίνουμε άλλη ψυχολογία και την προσπάθεια για το θαύμα. Σε άλλες ομάδες, θα τα είχαν παρατήσει. Όχι οι παράγοντες , αλλά οι παίκτες. Παρόλα αυτά είδαμε την ομάδα να τα δείνει όλα στο τελευταίο παιχνίδι, λες και έπαιζε τελικό! Αναρωτήθηκαν πολλοί τι συμβαίνει; Πρώτον το όνομα και η ιστορία του συλλόγου, που δεν πιστεύω να υπάρχει άλλη ομάδα με τέτοια αγάπη από τον κόσμο. Δεύτερον η παρουσία ενός προπονητή, όχι από την Αρκαδία, αλλά από άλλο νομό, που πονάει τον σύλλογο ποιο πολύ από πολλούς ντόπιους. Πέρασε τα μυνήματα στους παίκτες και είδαμε την διαφορά.
Δηλαδή θα σωθεί η ομάδα; Πολύ δύσκολο, όχι ακατόρθωτο και το ποιο σημαντικό: δεν θα πέσει με τα χέρια κάτω, αλλά αγωνιζόμενη! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου