Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011



Τον δανεισμό του Θανάση Παπάζογλου από τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης την Τρίτη. Ο νεαρός επιθετικός θα αγωνιστεί στους Αρκάδες μέχρι το τέλος της σεζόν και θα βοηθήσει την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα. Ο Παπάζογλου έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Αστέρα, ενώ την Τρίτη προπονήθηκε κιόλας με τους νέους του συμπαίκτες.

«Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει ο Αστέρας τους στόχους του και εύχομαι να πετύχω όσα περισσότερα γκολ γίνεται», ήταν τα λόγια του.

Η ανακοίνωση: «Τον Θανάση Παπάζογλου από τον ΠΑΟΚ απέκτησε ο Αστέρας Τρίπολης με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Παπάζογλου γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου 1988, έχει ύψος 1.95 και αγωνίζεται στη θέση του φορ. Ο Παπάζογλου ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άρη και συνέχισε στην επαγγελματική ομάδα με κορυφαία στιγμή τα δύο γκολ που πέτυχε στο 3-0 επί του Ερυθρού Αστέρα.

Το καλοκαίρι του 2009 μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια πρωταθλήματος, κυπέλλου και ευρωπαϊκών διοργανώσεων μέχρι σήμερα σημειώνοντας 6 γκολ.

Ο Παπάζογλου διετέλεσε μέλος των Εθνικών ομάδων Νέων (Κ-21) και Ελπίδων (Κ-19), με την οποία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα της Αυστρίας το 2007».

Χρήστος Οικονόμου
πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου