Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΚΟΡΥΘΙΟ-ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1-1




ΚΟΡΥΘΙΟ-ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1-1
ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου μεταξύ του Κορυθίου και της Δόξας Μεγαλόπολης. Όλα ήταν μοιρασμένα. Στο ξεκίνημα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και έχασαν δύο μοναδικές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι είδαν τρεις φορές την μπάλα να χτυπά στα δοκάρια του Αναγνωστόπουλου. Κατάφεραν να προηγηθούν μ ε γκολ του πιτσιρικά Φωτόπουλου , που στην συνέχεια έχασε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ, όταν σουτ του, βγήκε λίγο άουτ. Στη επανάληψη η Δόξα μπήκε πολύ δυνατά και ισοφάρισε με τον Κώτσιρα, μετά από ιδανικό πλασέ. Όσο περνούσε η ώρα η απόδοση των φιλοξενουμένων ανέβαινε και μετά την υποχρεωτική αλλαγή του Χρ. Παναγιωτόπουλου, πίεσε την εστία του Τρικάτσουλα, είχε τρεις με τέσσερις καλές ευκλαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ. Έτσι το σφύριγμνα του κ. Γκοβέση βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς και τις εντυπώσεις.
Διαιτητής ο κ. Γκοβέσης με βοηθούς τους κ. κ. Παπαθανασίου και Νίκα
ΚΟΡΥΘΙΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ): Τρικάτσουλας ,Σταματόπουλος, Ολγκερτ, Καραντούνης, Παναγιωτόπουλος, Παναγιώταρος, Καλογιάννης, Πυρπαράς, Μελούδης, Μοσχόπουλος, Φωτόπουλος (Ρούμπος, Θεοδωρόπουλος, Μοσχόπουλος Δ., Παπασπηλιού, Κοσμόπουλος, Πολυχρονόπουλος, Παναγιωτόπουλος Κ)
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΙΩΤΗΣ):Αναγνωστόπουλος, Μπάρης, Αλεξανδρής, Νταής, Σιμόπουλοπς, Κώτσιρας, Λαμπρόπουλος, Κουλουράς, Παπαγγέλης, Παπαδόπουλός, Αντώνακας. (Θεοδωρόπουλος, Στρατής, Σιμόπουλος, Κολοκοτρώνης, Ζώης, Λ. Κολοβός, Γ. Κολοβός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου