Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΤΕΛΙΚΟΣ





Η ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο άφησε ικανοποιημένους τους Αρκάδες. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της, έφτασε στον βαθμό της ισοπαλίας και μάλιστα θα μπορούσε να «κλέψει» και το τρίποντο αν η μπάλα δεν ερχόταν στο αριστερό πόδι, του εξαιρετικού για ακόμα ένα παιχνίδι, Αντώνη Λαδάκη.

Οι «κυανοκίτρινοι» προχώρησαν την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου στον δανεισμό του Θανάση Παπάζογλου. Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ αποτελεί επιλογή του Παύλου Δερμιτζάκη, καθώς γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στον ΠΑΟΚ. Η μεταγραφή του Παπάζογλου είναι η δεύτερη, μετά του Μαρσέλο, που αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού των Αρκάδων, δείγμα της εμπιστοσύνης των διοικούντων.

Ο Έλληνας τεχνικός κάθε μέρα αξιολογεί όλο και περισσότερο το υπάρχον υλικό και προσπαθεί να περάσει τα δικά του στοιχεία μέσα στην ομάδα. Παράλληλα ικανοποίηση υπάρχει και για τον Ροτζέριο, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο έκανε πολύ καλή εμφάνιση.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στον «τελικό» με την Λάρισα. Το παιχνίδι είναι το Σάββατο και για το λόγο αυτό δεν υπάρχει ρεπό. Αμφίβολος είναι ο Πουλίδο και σε περίπτωση που δεν καταφέρει να είναι έτοιμος θα μείνει η ίδια αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Παράλληλα θέση στο αρχικό σχήμα μπορεί να διεκδικήσει ο Μαρσέλο και ο Ματούσιακ. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τρίτη στις 11:00 το πρωί.

Χρήστος Οικονόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου