Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Γιώργος Ντούλιας : Έκλεισε στην Γκρμπάλι!



Πριν μερικές μέρες, η sport-day  έγραψε τα εξής:

«Το αντίθετο δρομολόγιο απ' αυτό που ακολούθησε πριν από μερικές εβδομάδες ο Πέταρ Γκρμπιτς του Ολυμπιακού έκανε ο Γιώργος Ντούλιας. Ο 19χρονος επιθετικός, που ήταν πέρυσι ο πρώτος σκόρερ στην ομάδα Νέων του Εθνικού και φόρεσε και τρεις φορές τη φανέλα της πρώτης ομάδας, υπέγραψε προ ημερών στην Γκρμπάλι του Μαυροβουνίου! Προχθές δεν κατάφερε να κάνει το ντεμπούτο του, μια και δεν έφτασε έγκαιρα η μπλε κάρτα από την Ελληνική Ομοσπονδία σε αυτή του Μαυροβουνίου. Αυτό αναμένεται να συμβεί αυτή την εβδομάδα απέναντι στη Ζέτα».


Εμείς να υπενθυμίσουμε ότι ο νεαρός φορ, είχε δώσει αποκλειστική συνέντευξη και μίλησε για το πέρασμά του από την Τρίπολη, που χάθηκε  άδοξα από τον Αστέρα.
Τον ξαναβρήκαμε τον Γιώργο Ντούλια και μας έδωσε μια συνέντευξη , που μπορούμε να πούμε είναι ενδιαφέρουσα:
«Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα  της Α κατηγορίας που κάθε χρόνο παλεύουν οι ομάδες μέχρι τελευταία αγωνιστική ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα και ποιος θα πέσει κατηγορία.
Διαφορές δεν έχει με το ελληνικό πρωτάθλημα από όσο έχω προλάβει  να δω και να καταλάβω απλά αν έβρισκα μια διάφορα είναι πως εδώ παίζετε ποιο σκληρό ποδόσφαιρο και έχουν καλύτερα γήπεδα
Όσον άφορα έμενα σήμερα έφτασαν τα χαρτιά μου και έχω δικαίωμα να παίξω , δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να κερδίσω μια θέση βασικού, θα παλέψω και πιστεύω να τα καταφέρω.
Από την Ελλάδα δεν μπορώ να πω πώς έφυγα ευχαριστημένος αλλά όχι και λυπημένος θέλω να ευχαριστήσω τον Εθνικό που δεν στάθηκε εμπόδιο στην μεταγραφή μου και να πω πως θα ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα πίσω αλλά μόνο σε σοβαρές ομάδες και οργανωμένες,  γιατί πλέον πολλές ομάδες δεν έχουν πολύ οργάνωση και  δεν σου δίνουν αυτό που θες για να αποδώσεις και εσύ το καλύτερο. Εύχομαι να κάνω καριέρα στο εξωτερικό και μετά βλέπουμε». 

??? Φιλαράκο μόνο ο Εθνικός είναι; Ο Αστέρας Τρίπολης, τόσο πολύ σε ενόχλησε;  Καλή επιτυχία και να μας βγάλεις ασπροπρόσωπους!!!

1 σχόλιο:

  1. Θέλουμε περισσότερη ενημέρωση για Βρασιές και Αστέρα Μαγούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή